L'Oficina d'informació de Turisme de Lleida atén 950 persones durant la Setmana Santa

ACN
Publicat: 
07-04-2021
Actualitzat: 07-04-2021 1:00
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • L'Oficina d'informació de Turisme de Lleida atén 950 persones durant la Setmana Santa
 L'Oficina d'informació de Turisme de l'Ajuntament de Lleida ha atès 950 persones durant la Setmana Santa. El dia de major afluència va ser el dissabte 3 d'abril amb 235 persones. Aquesta dada no queda tant lluny de les 386 persones registrades la mateixa data de l'any 2019. Des del dissabte 27 de març fins al dilluns 5, l'oficina ha atès 980 persones. Fa dos anys, el nombre d'atencions va ser de 1.729, sent també el segon dissabte el que més afluència va registrar. Les visites guiades organitzades per Turisme de Lleida han penjat el cartell de complet en les diferents modalitats. Així mateix, l'ocupació hotelera a Lleida ciutat ha estat pràcticament del 100%, tant la nit de divendres com la de dissabte.
Pel que fa a la procedència, Lleida ha estat la destinació triada aquesta Setmana Santa, prioritàriament, per persones de les comarques de Barcelona, amb 586 visitants. Destaca un augment significatiu de visitants de Girona i d'un nombre remarcable de visites provinents de les mateixes comarques de Lleida. El 2019 la major incidència va ser de persones de la demarcació de Lleida, seguit de Barcelona i Tarragona.

Les visites guiades que organitza Turisme de Lleida han donat servei a 78 persones i, d'aquesta manera, han penjat el cartell de complet, en les diferents modalitats. En tots els grups s'han respectat els límits d'aforament per la covid-19 i les mesures de seguretat sanitària addicionals. Els diumenges i el divendres Sant es va oferir la Lleida City Tour; el divendres Sant, la Lleida Modernista, i dissabte passat, la Lleida Secreta. La mitjana d'assistents ha estat de 16 persones. La major part provenien de Barcelona i de l'àrea metropolitana, i menys d'un 5% del total són d'altres procedències (Tarragona i Girona).

De la seva banda, el Castell Templer de Gardeny ha superat les previsions i ha rebut 295 visitants, amb especial èxit de convocatòria el dissabte dia 3 d'abril. En aquest emblemàtic entorn de la ciutat, altres 86 persones es van distribuir en les cinc vistes guiades que es van dur a terme.

La ciutat de Lleida recupera el pols de l'atractivitat turística

L'ocupació hotelera a la ciutat de Lleida ha tornat a xifres d'abans de la pandèmia fins al punt que l'ocupació de les nits de divendres i dissabte ha estat pràcticament del 100%. El tinent d'alcalde i president de Turisme de Lleida, Paco Cerdà, ha remarcat que la Setmana Santa 2021, a Lleida, "ha certificat dies de gran afluència de persones visitants amb la progressiva reactivació a la restauració i als establiments hotelers". I ha posat en valor la bona acollida de l'ampliació de visites guiades. Cerdà ha dit que "ha estat clau una bona planificació i que s'ha sabut treballar per oferir diversitat d'elements que han resultat atractius per a les persones visitants".
Comparteix

També t'interessarà