Tanca la 28a fira Autotardor de Mollerussa amb més de 15.000 visitants

REDACCIÓ
Publicat: 
22-10-2023
Actualitzat: 22-10-2023 22:14
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Tanca la 28a fira Autotardor de Mollerussa amb més de 15.000 visitants
    Peu de foto: 
    Ajuntament Mollerussa

La 28a fira d’ocasió Autotardor de Mollerussa, dedicada al sector d’ocasió de l’automòbil i la maquinària agrícola i industrial, ha tancat aquest diumenge a la tarda amb un positiu balanç tant pel que fa al nombre de visitants, estimats en més de 15.000, així com per les dades de satisfacció dels expositors per les vendes tancades. L’alcalde i president de Fira de Mollerussa, Marc Solsona, ha desgranat els resultats de les enquestes realitzades a les firmes participants, on prop del 80% han valorat globalment el certamen d’enguany com a bé o molt bé, més del 73% han manifestat la seva intenció de tornar l’any vinent i més de la meitat afirmen haver assolit les expectatives de negoci que s’havien marcat. 

“No és agosarat dir que la fira ha anat bé”, ha afegit l’alcalde, qui ha indicat que les xifres exactes pel que fa al sector automobilístic es coneixeran, però, d’aquí a uns dies quan es faci el sorteig, davant notari, del premi de 3.000 euros entre els compradors d’un cotxe d’ocasió en el marc del certamen. Tot i això –ha continuat dient–,  les expectatives de tancament són bones i “tot sembla que podríem arribar a la xifra de l’any passat, superant el centenar de vendes i intentar arribar a aquests dos milions d’euros en volum negoci, cosa que portaria a superar els nou milions entre la Fira de Sant Josep, Autotrac i Autotardor”. 

Solsona ha destacat especialment la dada del 80% dels expositors que han valorat positivament el desenvolupament de la convocatòria d’enguany: “Es tracta d’una dada molt important perquè fidelitza els expositors que vindran l’any vinent”. 

Pel que fa als visitants que el Recinte Firal ha rebut al llarg del cap de setmana, l’alcalde s’ha mostrat també satisfet per l’afluència, estimada en més de 15.000 persones, un registre superior a l’aconseguit en la darrera edició. En aquest sentit, el president de l’ens firal ha assenyalat el bon temps durant el cap de setmana. 

La 28a fira Autotardor va obrir divendres passat amb la participació de 24 expositors, dada que suposava un 20% més que l’any passat. D’aquests, 18 corresponien al sector d’automoció, 3 a maquinària agrícola i industrial, 1 a furgonetes i 2 a serveis. L’acte inaugural d’enguany va anar a càrrec del president de la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Lleida, Jaume Saltó.

Fira de Mollerussa continua el seu calendari firal d’aquest 2023 amb una nova edició de la Mollerussa Lan Party, trobada que tindrà lloc del 9 al 12 de novembre. 
 

Comparteix

També t'interessarà