Avís legal

PARC DELS BUNQUERS DE MARTINET I MONTELLÀ Carretera LV-4055 de Martinet a Montellà Paratge del Cabiscol , s/n · 25725 Martinet i Montellà, Lleida · Tel: 648 141 070

Avís legal

Tots els continguts del lloc web PARC DELS BUNQUERS DE MARTINET I MONTELLÀ —que inclouen, sense caràcter limitador, textos, gràfics, logotips, icones de botons, imatges, arxius d'àudio i software, etc.— són, bé propietat de PARC DELS BUNQUERS DE MARTINET I MONTELLÀ , bé de societats del grup al qual PARC DELS BUNQUERS DE MARTINET I MONTELLÀ pertany, bé dels clients o proveïdors, i estan protegits per les normes nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual. La compilació (entenent-se com a tal la recopilació, ordenació i muntatge) de tot el contingut del lloc web PARC DELS BUNQUERS DE MARTINET I MONTELLÀ és propietat exclusiva de PARC DELS BUNQUERS DE MARTINET I MONTELLÀ i es troba protegida per les normes nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual. Tot el software utilitzat al lloc web PARC DELS BUNQUERS DE MARTINET I MONTELLÀ és de PARC DELS BUNQUERS DE MARTINET I MONTELLÀ o els seus proveïdors de software, i es troba protegit per les lleis nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual.

Queda totalment prohibida qualsevol mena d'utilització del contingut d'aquest lloc web, incloses la seva reproducció, modificació, distribució, transmissió, posterior publicació, exhibició o representació total o parcial, sense consentiment exprés de PARC DELS BUNQUERS DE MARTINET I MONTELLÀ o dels seus proveïdors.

PARC DELS BUNQUERS DE MARTINET I MONTELLÀ i altres denominacions de productes, serveis, gràfics i logotips de PARC DELS BUNQUERS DE MARTINET I MONTELLÀ són marques protegides per PARC DELS BUNQUERS DE MARTINET I MONTELLÀ . Les denominacions d'altres productes, serveis i companyies esmentades en aquest document poden ser marques registrades dels seus respectius propietaris.

La reproducció, modificació, còpia, ús, distribució, comercialització, comunicació pública o qualsevol altra utilització de la informació continguda en el lloc web de PARC DELS BUNQUERS DE MARTINET I MONTELLÀ (inclosos el seu propi disseny, configuració i forma d'exposició del lloc web) que es realitzin sense autorització de PARC DELS BUNQUERS DE MARTINET I MONTELLÀ constitueix una infracció de la legislació vigent en matèria de propietat intel·lectual.

PARC DELS BUNQUERS DE MARTINET I MONTELLÀ es reserva tots els drets a modificar, limitar o cancel·lar l'accés i els continguts del web en qualsevol moment i no assumeix cap responsabilitat sobre la seva actualització. Així mateix, PARC DELS BUNQUERS DE MARTINET I MONTELLÀ es reserva la facultat d'efectuar modificacions en la configuració o presentació del seu web, i pot fer ús d'aquesta facultat sense avís previ.

Tant l'accés al web de PARC DELS BUNQUERS DE MARTINET I MONTELLÀ com l'ús de qualsevol informació continguda és d'exclusiva responsabilitat de la persona que hi accedeix o l'usa, i PARC DELS BUNQUERS DE MARTINET I MONTELLÀ no respon de cap conseqüència, dany o perjudici que pogués derivar-se de l'accés o ús de la informació. PARC DELS BUNQUERS DE MARTINET I MONTELLÀ no garanteix que la informació, text, gràfics, vincles o qualsevol altre contingut del seu web siguin exactes o complets, i hi exclou, especialment, qualsevol responsabilitat que es pogués derivar dels continguts i serveis comercials o d'altra índole de webs que es poguessin enllaçar electrònicament ( link ), directament o indirectament, a través del web de PARC DELS BUNQUERS DE MARTINET I MONTELLÀ .

Per facilitar-ne l'accés, pot ser que PARC DELS BUNQUERS DE MARTINET I MONTELLÀ inclogui vincles a pàgines d'Internet que pertanyin o estiguin gestionades per tercers. En entrar en aquests llocs, ha de revisar i acceptar les normes d'ús d'aquesta pàgina abans d'utilitzar-la. També ha d'acceptar que PARC DELS BUNQUERS DE MARTINET I MONTELLÀ no té cap control sobre el contingut d'aquestes pàgines i que no pot assumir cap responsabilitat de material creat o publicat per aquests. A més, el vincle a un lloc aliè a PARC DELS BUNQUERS DE MARTINET I MONTELLÀ no implica que PARC DELS BUNQUERS DE MARTINET I MONTELLÀ l'aprovi, ni els productes o serveis als quals es fa referència.

El fet que en el web de PARC DELS BUNQUERS DE MARTINET I MONTELLÀ es faci referència a productes, serveis, marques, noms comercials, fabricadors, subministradors, etc., propietat de tercers, no constitueix el seu patrocini o recomanació per part de cap de les entitats del grup PARC DELS BUNQUERS DE MARTINET I MONTELLÀ.

PARC DELS BUNQUERS DE MARTINET I MONTELLÀ exclou i declina qualsevol responsabilitat que pogués derivar-se de la transmissió d'informació entre usuaris a través de la xarxa Internet i no adquireix cap responsabilitat per problemes tècnics o fallades mecàniques en els equips informàtics produïts durant la connexió a la xarxa, ja sigui a través del web de PARC DELS BUNQUERS DE MARTINET I MONTELLÀ o de webs de tercers.

PARC DELS BUNQUERS DE MARTINET I MONTELLÀ no es responsabilitza dels virus que tinguin el seu origen en una transmissió telemàtica infiltrats per terceres parts (per exemple, els macros de processadors de text, els applets de Java i els programes ActiveX), generats amb la finalitat d'obtenir resultats negatius per a un sistema informàtic.

La informació d'aquesta web només té caràcter informatiu i en cap cas té caràcter contractual per part de PARC DELS BUNQUERS DE MARTINET I MONTELLÀ.

El contingut del web de PARC DELS BUNQUERS DE MARTINET I MONTELLÀ únicament és aplicable a territori espanyol.

PARC DELS BUNQUERS DE MARTINET I MONTELLÀ garanteix l'absoluta confidencialitat de les dades personals dels usuaris del web de PARC DELS BUNQUERS DE MARTINET I MONTELLÀ. Les dades proporcionades seran incorporades a una base de dades gestionada sota l'exclusiva responsabilitat de PARC DELS BUNQUERS DE MARTINET I MONTELLÀ , creada per facilitar als usuaris la utilització dels serveis oferts per aquesta, així com per informar-los sobre els productes i serveis que puguin ser del seu interès. En compliment de la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre de protecció de dades de caràcter personal, l'usuari pot en tot moment exercitar els drets que la llei li confereix relatius a l'accés, rectificació, cancel·lació i oposició a la cessió de les seves dades al fitxer de propietat exclusiva de PARC DELS BUNQUERS DE MARTINET I MONTELLÀ enviant un e-mail a: info@bunquersmartinet.net

© Parc dels Bunquers de Martinet i Montellà · Tots els drets reservats · Avís legal ·
PARC DELS BUNQUERS DE MARTINET I MONTELLÀ Carretera LV-4055 de Martinet a Montellà Paratge del Cabiscol , s/n · 25725 Martinet i Montellà, Lleida · Tel: 648 141 070