Avís legal

Tel: 973 795 299
R3 GROUP Polig. Galileo C/. B. Nau 3 A · 25180 ALCARRÀS, Lleida · Tel: 973 795 299

Avís legal

Tots els continguts del lloc web R3 GROUP —que inclouen, sense caràcter limitador, textos, gràfics, logotips, icones de botons, imatges, arxius d'àudio i software, etc.— són, bé propietat de R3 GROUP , bé de societats del grup al qual R3 GROUP pertany, bé dels clients o proveïdors, i estan protegits per les normes nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual. La compilació (entenent-se com a tal la recopilació, ordenació i muntatge) de tot el contingut del lloc web R3 GROUP és propietat exclusiva de R3 GROUP i es troba protegida per les normes nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual. Tot el software utilitzat al lloc web R3 GROUP és de R3 GROUP o els seus proveïdors de software, i es troba protegit per les lleis nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual.

Queda totalment prohibida qualsevol mena d'utilització del contingut d'aquest lloc web, incloses la seva reproducció, modificació, distribució, transmissió, posterior publicació, exhibició o representació total o parcial, sense consentiment exprés de R3 GROUP o dels seus proveïdors.

R3 GROUP i altres denominacions de productes, serveis, gràfics i logotips de R3 GROUP són marques protegides per R3 GROUP . Les denominacions d'altres productes, serveis i companyies esmentades en aquest document poden ser marques registrades dels seus respectius propietaris.

La reproducció, modificació, còpia, ús, distribució, comercialització, comunicació pública o qualsevol altra utilització de la informació continguda en el lloc web de R3 GROUP (inclosos el seu propi disseny, configuració i forma d'exposició del lloc web) que es realitzin sense autorització de R3 GROUP constitueix una infracció de la legislació vigent en matèria de propietat intel·lectual.

R3 GROUP es reserva tots els drets a modificar, limitar o cancel·lar l'accés i els continguts del web en qualsevol moment i no assumeix cap responsabilitat sobre la seva actualització. Així mateix, R3 GROUP es reserva la facultat d'efectuar modificacions en la configuració o presentació del seu web, i pot fer ús d'aquesta facultat sense avís previ.

Tant l'accés al web de R3 GROUP com l'ús de qualsevol informació continguda és d'exclusiva responsabilitat de la persona que hi accedeix o l'usa, i R3 GROUP no respon de cap conseqüència, dany o perjudici que pogués derivar-se de l'accés o ús de la informació. R3 GROUP no garanteix que la informació, text, gràfics, vincles o qualsevol altre contingut del seu web siguin exactes o complets, i hi exclou, especialment, qualsevol responsabilitat que es pogués derivar dels continguts i serveis comercials o d'altra índole de webs que es poguessin enllaçar electrònicament ( link ), directament o indirectament, a través del web de R3 GROUP .

Per facilitar-ne l'accés, pot ser que R3 GROUP inclogui vincles a pàgines d'Internet que pertanyin o estiguin gestionades per tercers. En entrar en aquests llocs, ha de revisar i acceptar les normes d'ús d'aquesta pàgina abans d'utilitzar-la. També ha d'acceptar que R3 GROUP no té cap control sobre el contingut d'aquestes pàgines i que no pot assumir cap responsabilitat de material creat o publicat per aquests. A més, el vincle a un lloc aliè a R3 GROUP no implica que R3 GROUP l'aprovi, ni els productes o serveis als quals es fa referència.

El fet que en el web de R3 GROUP es faci referència a productes, serveis, marques, noms comercials, fabricadors, subministradors, etc., propietat de tercers, no constitueix el seu patrocini o recomanació per part de cap de les entitats del grup R3 GROUP.

R3 GROUP exclou i declina qualsevol responsabilitat que pogués derivar-se de la transmissió d'informació entre usuaris a través de la xarxa Internet i no adquireix cap responsabilitat per problemes tècnics o fallades mecàniques en els equips informàtics produïts durant la connexió a la xarxa, ja sigui a través del web de R3 GROUP o de webs de tercers.

R3 GROUP no es responsabilitza dels virus que tinguin el seu origen en una transmissió telemàtica infiltrats per terceres parts (per exemple, els macros de processadors de text, els applets de Java i els programes ActiveX), generats amb la finalitat d'obtenir resultats negatius per a un sistema informàtic.

La informació d'aquesta web només té caràcter informatiu i en cap cas té caràcter contractual per part de R3 GROUP.

El contingut del web de R3 GROUP únicament és aplicable a territori espanyol.

R3 GROUP garanteix l'absoluta confidencialitat de les dades personals dels usuaris del web de R3 GROUP. Les dades proporcionades seran incorporades a una base de dades gestionada sota l'exclusiva responsabilitat de R3 GROUP , creada per facilitar als usuaris la utilització dels serveis oferts per aquesta, així com per informar-los sobre els productes i serveis que puguin ser del seu interès. En compliment de la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre de protecció de dades de caràcter personal, l'usuari pot en tot moment exercitar els drets que la llei li confereix relatius a l'accés, rectificació, cancel·lació i oposició a la cessió de les seves dades al fitxer de propietat exclusiva de R3 GROUP enviant un e-mail a: info@r3biotek.com

© R3 GROUP · Tots els drets reservats · Avís legal ·
R3 GROUP Polig. Galileo C/. B. Nau 3 A · 25180 ALCARRÀS, Lleida · Tel: 973 795 299