Avís legal

Tel: 973 944 444
SEAT Automotor y Servicios Av. Barcelona, 19 · 25001 LLEIDA · Tel: 973 944 444

Avís legal

Tots els continguts del lloc web SEAT Automotor y Servicios —que inclouen, sense caràcter limitador, textos, gràfics, logotips, icones de botons, imatges, arxius d'àudio i software, etc.— són, bé propietat de SEAT Automotor y Servicios , bé de societats del grup al qual SEAT Automotor y Servicios pertany, bé dels clients o proveïdors, i estan protegits per les normes nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual. La compilació (entenent-se com a tal la recopilació, ordenació i muntatge) de tot el contingut del lloc web SEAT Automotor y Servicios és propietat exclusiva de SEAT Automotor y Servicios i es troba protegida per les normes nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual. Tot el software utilitzat al lloc web SEAT Automotor y Servicios és de SEAT Automotor y Servicios o els seus proveïdors de software, i es troba protegit per les lleis nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual.

Queda totalment prohibida qualsevol mena d'utilització del contingut d'aquest lloc web, incloses la seva reproducció, modificació, distribució, transmissió, posterior publicació, exhibició o representació total o parcial, sense consentiment exprés de SEAT Automotor y Servicios o dels seus proveïdors.

SEAT Automotor y Servicios i altres denominacions de productes, serveis, gràfics i logotips de SEAT Automotor y Servicios són marques protegides per SEAT Automotor y Servicios . Les denominacions d'altres productes, serveis i companyies esmentades en aquest document poden ser marques registrades dels seus respectius propietaris.

La reproducció, modificació, còpia, ús, distribució, comercialització, comunicació pública o qualsevol altra utilització de la informació continguda en el lloc web de SEAT Automotor y Servicios (inclosos el seu propi disseny, configuració i forma d'exposició del lloc web) que es realitzin sense autorització de SEAT Automotor y Servicios constitueix una infracció de la legislació vigent en matèria de propietat intel·lectual.

SEAT Automotor y Servicios es reserva tots els drets a modificar, limitar o cancel·lar l'accés i els continguts del web en qualsevol moment i no assumeix cap responsabilitat sobre la seva actualització. Així mateix, SEAT Automotor y Servicios es reserva la facultat d'efectuar modificacions en la configuració o presentació del seu web, i pot fer ús d'aquesta facultat sense avís previ.

Tant l'accés al web de SEAT Automotor y Servicios com l'ús de qualsevol informació continguda és d'exclusiva responsabilitat de la persona que hi accedeix o l'usa, i SEAT Automotor y Servicios no respon de cap conseqüència, dany o perjudici que pogués derivar-se de l'accés o ús de la informació. SEAT Automotor y Servicios no garanteix que la informació, text, gràfics, vincles o qualsevol altre contingut del seu web siguin exactes o complets, i hi exclou, especialment, qualsevol responsabilitat que es pogués derivar dels continguts i serveis comercials o d'altra índole de webs que es poguessin enllaçar electrònicament ( link ), directament o indirectament, a través del web de SEAT Automotor y Servicios .

Per facilitar-ne l'accés, pot ser que SEAT Automotor y Servicios inclogui vincles a pàgines d'Internet que pertanyin o estiguin gestionades per tercers. En entrar en aquests llocs, ha de revisar i acceptar les normes d'ús d'aquesta pàgina abans d'utilitzar-la. També ha d'acceptar que SEAT Automotor y Servicios no té cap control sobre el contingut d'aquestes pàgines i que no pot assumir cap responsabilitat de material creat o publicat per aquests. A més, el vincle a un lloc aliè a SEAT Automotor y Servicios no implica que SEAT Automotor y Servicios l'aprovi, ni els productes o serveis als quals es fa referència.

El fet que en el web de SEAT Automotor y Servicios es faci referència a productes, serveis, marques, noms comercials, fabricadors, subministradors, etc., propietat de tercers, no constitueix el seu patrocini o recomanació per part de cap de les entitats del grup SEAT Automotor y Servicios.

SEAT Automotor y Servicios exclou i declina qualsevol responsabilitat que pogués derivar-se de la transmissió d'informació entre usuaris a través de la xarxa Internet i no adquireix cap responsabilitat per problemes tècnics o fallades mecàniques en els equips informàtics produïts durant la connexió a la xarxa, ja sigui a través del web de SEAT Automotor y Servicios o de webs de tercers.

SEAT Automotor y Servicios no es responsabilitza dels virus que tinguin el seu origen en una transmissió telemàtica infiltrats per terceres parts (per exemple, els macros de processadors de text, els applets de Java i els programes ActiveX), generats amb la finalitat d'obtenir resultats negatius per a un sistema informàtic.

La informació d'aquesta web només té caràcter informatiu i en cap cas té caràcter contractual per part de SEAT Automotor y Servicios.

El contingut del web de SEAT Automotor y Servicios únicament és aplicable a territori espanyol.

SEAT Automotor y Servicios garanteix l'absoluta confidencialitat de les dades personals dels usuaris del web de SEAT Automotor y Servicios. Les dades proporcionades seran incorporades a una base de dades gestionada sota l'exclusiva responsabilitat de SEAT Automotor y Servicios , creada per facilitar als usuaris la utilització dels serveis oferts per aquesta, així com per informar-los sobre els productes i serveis que puguin ser del seu interès. En compliment de la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre de protecció de dades de caràcter personal, l'usuari pot en tot moment exercitar els drets que la llei li confereix relatius a l'accés, rectificació, cancel·lació i oposició a la cessió de les seves dades al fitxer de propietat exclusiva de SEAT Automotor y Servicios enviant un e-mail a: jsindreu@automotoryservicios.com

© SEAT Automotor y Servicios · Tots els drets reservats · Avís legal ·
SEAT Automotor y Servicios Av. Barcelona, 19 · 25001 LLEIDA · Tel: 973 944 444