Avís legal

Tel: 973 288 138
SERVEIS LINGÜÍSTICS TORSITRAD C/ Roca Labrador, 29. Altell · 25003 Lleida, Lleida · Tel: 973 288 138

Avís legal

Tots els continguts del lloc web SERVEIS LINGÜÍSTICS TORSITRAD —que inclouen, sense caràcter limitador, textos, gràfics, logotips, icones de botons, imatges, arxius d'àudio i software, etc.— són, bé propietat de SERVEIS LINGÜÍSTICS TORSITRAD , bé de societats del grup al qual SERVEIS LINGÜÍSTICS TORSITRAD pertany, bé dels clients o proveïdors, i estan protegits per les normes nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual. La compilació (entenent-se com a tal la recopilació, ordenació i muntatge) de tot el contingut del lloc web SERVEIS LINGÜÍSTICS TORSITRAD és propietat exclusiva de SERVEIS LINGÜÍSTICS TORSITRAD i es troba protegida per les normes nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual. Tot el software utilitzat al lloc web SERVEIS LINGÜÍSTICS TORSITRAD és de SERVEIS LINGÜÍSTICS TORSITRAD o els seus proveïdors de software, i es troba protegit per les lleis nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual.

Queda totalment prohibida qualsevol mena d'utilització del contingut d'aquest lloc web, incloses la seva reproducció, modificació, distribució, transmissió, posterior publicació, exhibició o representació total o parcial, sense consentiment exprés de SERVEIS LINGÜÍSTICS TORSITRAD o dels seus proveïdors.

SERVEIS LINGÜÍSTICS TORSITRAD i altres denominacions de productes, serveis, gràfics i logotips de SERVEIS LINGÜÍSTICS TORSITRAD són marques protegides per SERVEIS LINGÜÍSTICS TORSITRAD . Les denominacions d'altres productes, serveis i companyies esmentades en aquest document poden ser marques registrades dels seus respectius propietaris.

La reproducció, modificació, còpia, ús, distribució, comercialització, comunicació pública o qualsevol altra utilització de la informació continguda en el lloc web de SERVEIS LINGÜÍSTICS TORSITRAD (inclosos el seu propi disseny, configuració i forma d'exposició del lloc web) que es realitzin sense autorització de SERVEIS LINGÜÍSTICS TORSITRAD constitueix una infracció de la legislació vigent en matèria de propietat intel·lectual.

SERVEIS LINGÜÍSTICS TORSITRAD es reserva tots els drets a modificar, limitar o cancel·lar l'accés i els continguts del web en qualsevol moment i no assumeix cap responsabilitat sobre la seva actualització. Així mateix, SERVEIS LINGÜÍSTICS TORSITRAD es reserva la facultat d'efectuar modificacions en la configuració o presentació del seu web, i pot fer ús d'aquesta facultat sense avís previ.

Tant l'accés al web de SERVEIS LINGÜÍSTICS TORSITRAD com l'ús de qualsevol informació continguda és d'exclusiva responsabilitat de la persona que hi accedeix o l'usa, i SERVEIS LINGÜÍSTICS TORSITRAD no respon de cap conseqüència, dany o perjudici que pogués derivar-se de l'accés o ús de la informació. SERVEIS LINGÜÍSTICS TORSITRAD no garanteix que la informació, text, gràfics, vincles o qualsevol altre contingut del seu web siguin exactes o complets, i hi exclou, especialment, qualsevol responsabilitat que es pogués derivar dels continguts i serveis comercials o d'altra índole de webs que es poguessin enllaçar electrònicament ( link ), directament o indirectament, a través del web de SERVEIS LINGÜÍSTICS TORSITRAD .

Per facilitar-ne l'accés, pot ser que SERVEIS LINGÜÍSTICS TORSITRAD inclogui vincles a pàgines d'Internet que pertanyin o estiguin gestionades per tercers. En entrar en aquests llocs, ha de revisar i acceptar les normes d'ús d'aquesta pàgina abans d'utilitzar-la. També ha d'acceptar que SERVEIS LINGÜÍSTICS TORSITRAD no té cap control sobre el contingut d'aquestes pàgines i que no pot assumir cap responsabilitat de material creat o publicat per aquests. A més, el vincle a un lloc aliè a SERVEIS LINGÜÍSTICS TORSITRAD no implica que SERVEIS LINGÜÍSTICS TORSITRAD l'aprovi, ni els productes o serveis als quals es fa referència.

El fet que en el web de SERVEIS LINGÜÍSTICS TORSITRAD es faci referència a productes, serveis, marques, noms comercials, fabricadors, subministradors, etc., propietat de tercers, no constitueix el seu patrocini o recomanació per part de cap de les entitats del grup SERVEIS LINGÜÍSTICS TORSITRAD.

SERVEIS LINGÜÍSTICS TORSITRAD exclou i declina qualsevol responsabilitat que pogués derivar-se de la transmissió d'informació entre usuaris a través de la xarxa Internet i no adquireix cap responsabilitat per problemes tècnics o fallades mecàniques en els equips informàtics produïts durant la connexió a la xarxa, ja sigui a través del web de SERVEIS LINGÜÍSTICS TORSITRAD o de webs de tercers.

SERVEIS LINGÜÍSTICS TORSITRAD no es responsabilitza dels virus que tinguin el seu origen en una transmissió telemàtica infiltrats per terceres parts (per exemple, els macros de processadors de text, els applets de Java i els programes ActiveX), generats amb la finalitat d'obtenir resultats negatius per a un sistema informàtic.

La informació d'aquesta web només té caràcter informatiu i en cap cas té caràcter contractual per part de SERVEIS LINGÜÍSTICS TORSITRAD.

El contingut del web de SERVEIS LINGÜÍSTICS TORSITRAD únicament és aplicable a territori espanyol.

SERVEIS LINGÜÍSTICS TORSITRAD garanteix l'absoluta confidencialitat de les dades personals dels usuaris del web de SERVEIS LINGÜÍSTICS TORSITRAD. Les dades proporcionades seran incorporades a una base de dades gestionada sota l'exclusiva responsabilitat de SERVEIS LINGÜÍSTICS TORSITRAD , creada per facilitar als usuaris la utilització dels serveis oferts per aquesta, així com per informar-los sobre els productes i serveis que puguin ser del seu interès. En compliment de la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre de protecció de dades de caràcter personal, l'usuari pot en tot moment exercitar els drets que la llei li confereix relatius a l'accés, rectificació, cancel·lació i oposició a la cessió de les seves dades al fitxer de propietat exclusiva de SERVEIS LINGÜÍSTICS TORSITRAD enviant un e-mail a: torsitrad@torsitrad.com

© TORSITRAD · Tots els drets reservats · Avís legal ·
SERVEIS LINGÜÍSTICS TORSITRAD C/ Roca Labrador, 29. Altell · 25003 Lleida, Lleida · Tel: 973 288 138