Avís legal

Avís legal

Tots els continguts del lloc web Solar 3 —que inclouen, sense caràcter limitador, textos, gràfics, logotips, icones de botons, imatges, arxius d'àudio i software, etc.— són, bé propietat de Solar 3 , bé de societats del grup al qual Solar 3 pertany, bé dels clients o proveïdors, i estan protegits per les normes nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual. La compilació (entenent-se com a tal la recopilació, ordenació i muntatge) de tot el contingut del lloc web Solar 3 és propietat exclusiva de Solar 3 i es troba protegida per les normes nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual. Tot el software utilitzat al lloc web Solar 3 és de Solar 3 o els seus proveïdors de software, i es troba protegit per les lleis nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual.

Queda totalment prohibida qualsevol mena d'utilització del contingut d'aquest lloc web, incloses la seva reproducció, modificació, distribució, transmissió, posterior publicació, exhibició o representació total o parcial, sense consentiment exprés de Solar 3 o dels seus proveïdors.

Solar 3 i altres denominacions de productes, serveis, gràfics i logotips de Solar 3 són marques protegides per Solar 3 . Les denominacions d'altres productes, serveis i companyies esmentades en aquest document poden ser marques registrades dels seus respectius propietaris.

La reproducció, modificació, còpia, ús, distribució, comercialització, comunicació pública o qualsevol altra utilització de la informació continguda en el lloc web de Solar 3 (inclosos el seu propi disseny, configuració i forma d'exposició del lloc web) que es realitzin sense autorització de Solar 3 constitueix una infracció de la legislació vigent en matèria de propietat intel·lectual.

Solar 3 es reserva tots els drets a modificar, limitar o cancel·lar l'accés i els continguts del web en qualsevol moment i no assumeix cap responsabilitat sobre la seva actualització. Així mateix, Solar 3 es reserva la facultat d'efectuar modificacions en la configuració o presentació del seu web, i pot fer ús d'aquesta facultat sense avís previ.

Tant l'accés al web de Solar 3 com l'ús de qualsevol informació continguda és d'exclusiva responsabilitat de la persona que hi accedeix o l'usa, i Solar 3 no respon de cap conseqüència, dany o perjudici que pogués derivar-se de l'accés o ús de la informació. Solar 3 no garanteix que la informació, text, gràfics, vincles o qualsevol altre contingut del seu web siguin exactes o complets, i hi exclou, especialment, qualsevol responsabilitat que es pogués derivar dels continguts i serveis comercials o d'altra índole de webs que es poguessin enllaçar electrònicament ( link ), directament o indirectament, a través del web de Solar 3 .

Per facilitar-ne l'accés, pot ser que Solar 3 inclogui vincles a pàgines d'Internet que pertanyin o estiguin gestionades per tercers. En entrar en aquests llocs, ha de revisar i acceptar les normes d'ús d'aquesta pàgina abans d'utilitzar-la. També ha d'acceptar que Solar 3 no té cap control sobre el contingut d'aquestes pàgines i que no pot assumir cap responsabilitat de material creat o publicat per aquests. A més, el vincle a un lloc aliè a Solar 3 no implica que Solar 3 l'aprovi, ni els productes o serveis als quals es fa referència.

El fet que en el web de Solar 3 es faci referència a productes, serveis, marques, noms comercials, fabricadors, subministradors, etc., propietat de tercers, no constitueix el seu patrocini o recomanació per part de cap de les entitats del grup Solar 3.

Solar 3 exclou i declina qualsevol responsabilitat que pogués derivar-se de la transmissió d'informació entre usuaris a través de la xarxa Internet i no adquireix cap responsabilitat per problemes tècnics o fallades mecàniques en els equips informàtics produïts durant la connexió a la xarxa, ja sigui a través del web de Solar 3 o de webs de tercers.

Solar 3 no es responsabilitza dels virus que tinguin el seu origen en una transmissió telemàtica infiltrats per terceres parts (per exemple, els macros de processadors de text, els applets de Java i els programes ActiveX), generats amb la finalitat d'obtenir resultats negatius per a un sistema informàtic.

La informació d'aquesta web només té caràcter informatiu i en cap cas té caràcter contractual per part de Solar 3.

El contingut del web de Solar 3 únicament és aplicable a territori espanyol.

Solar 3 garanteix l'absoluta confidencialitat de les dades personals dels usuaris del web de Solar 3. Les dades proporcionades seran incorporades a una base de dades gestionada sota l'exclusiva responsabilitat de Solar 3 , creada per facilitar als usuaris la utilització dels serveis oferts per aquesta, així com per informar-los sobre els productes i serveis que puguin ser del seu interès. En compliment de la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre de protecció de dades de caràcter personal, l'usuari pot en tot moment exercitar els drets que la llei li confereix relatius a l'accés, rectificació, cancel·lació i oposició a la cessió de les seves dades al fitxer de propietat exclusiva de Solar 3 enviant un e-mail a: info@energiasolar3.com

© Solar 3 · Tots els drets reservats · Avís legal ·
Solar 3 Plaça Sant Joan, 23, 3r A · 25007 LLEIDA · Tel: 973 805 194