Avís legal

Tel: 973 310 731
Teatre de Tàrrega Pl. Sant Antoni, 1 · 25300 TÀRREGA, Lleida · Tel: 973 310 731

Avís legal

Tots els continguts del lloc web Teatre de Tàrrega —que inclouen, sense caràcter limitador, textos, gràfics, logotips, icones de botons, imatges, arxius d'àudio i software, etc.— són, bé propietat de Teatre de Tàrrega , bé de societats del grup al qual Teatre de Tàrrega pertany, bé dels clients o proveïdors, i estan protegits per les normes nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual. La compilació (entenent-se com a tal la recopilació, ordenació i muntatge) de tot el contingut del lloc web Teatre de Tàrrega és propietat exclusiva de Teatre de Tàrrega i es troba protegida per les normes nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual. Tot el software utilitzat al lloc web Teatre de Tàrrega és de Teatre de Tàrrega o els seus proveïdors de software, i es troba protegit per les lleis nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual.

Queda totalment prohibida qualsevol mena d'utilització del contingut d'aquest lloc web, incloses la seva reproducció, modificació, distribució, transmissió, posterior publicació, exhibició o representació total o parcial, sense consentiment exprés de Teatre de Tàrrega o dels seus proveïdors.

Teatre de Tàrrega i altres denominacions de productes, serveis, gràfics i logotips de Teatre de Tàrrega són marques protegides per Teatre de Tàrrega . Les denominacions d'altres productes, serveis i companyies esmentades en aquest document poden ser marques registrades dels seus respectius propietaris.

La reproducció, modificació, còpia, ús, distribució, comercialització, comunicació pública o qualsevol altra utilització de la informació continguda en el lloc web de Teatre de Tàrrega (inclosos el seu propi disseny, configuració i forma d'exposició del lloc web) que es realitzin sense autorització de Teatre de Tàrrega constitueix una infracció de la legislació vigent en matèria de propietat intel·lectual.

Teatre de Tàrrega es reserva tots els drets a modificar, limitar o cancel·lar l'accés i els continguts del web en qualsevol moment i no assumeix cap responsabilitat sobre la seva actualització. Així mateix, Teatre de Tàrrega es reserva la facultat d'efectuar modificacions en la configuració o presentació del seu web, i pot fer ús d'aquesta facultat sense avís previ.

Tant l'accés al web de Teatre de Tàrrega com l'ús de qualsevol informació continguda és d'exclusiva responsabilitat de la persona que hi accedeix o l'usa, i Teatre de Tàrrega no respon de cap conseqüència, dany o perjudici que pogués derivar-se de l'accés o ús de la informació. Teatre de Tàrrega no garanteix que la informació, text, gràfics, vincles o qualsevol altre contingut del seu web siguin exactes o complets, i hi exclou, especialment, qualsevol responsabilitat que es pogués derivar dels continguts i serveis comercials o d'altra índole de webs que es poguessin enllaçar electrònicament ( link ), directament o indirectament, a través del web de Teatre de Tàrrega .

Per facilitar-ne l'accés, pot ser que Teatre de Tàrrega inclogui vincles a pàgines d'Internet que pertanyin o estiguin gestionades per tercers. En entrar en aquests llocs, ha de revisar i acceptar les normes d'ús d'aquesta pàgina abans d'utilitzar-la. També ha d'acceptar que Teatre de Tàrrega no té cap control sobre el contingut d'aquestes pàgines i que no pot assumir cap responsabilitat de material creat o publicat per aquests. A més, el vincle a un lloc aliè a Teatre de Tàrrega no implica que Teatre de Tàrrega l'aprovi, ni els productes o serveis als quals es fa referència.

El fet que en el web de Teatre de Tàrrega es faci referència a productes, serveis, marques, noms comercials, fabricadors, subministradors, etc., propietat de tercers, no constitueix el seu patrocini o recomanació per part de cap de les entitats del grup Teatre de Tàrrega.

Teatre de Tàrrega exclou i declina qualsevol responsabilitat que pogués derivar-se de la transmissió d'informació entre usuaris a través de la xarxa Internet i no adquireix cap responsabilitat per problemes tècnics o fallades mecàniques en els equips informàtics produïts durant la connexió a la xarxa, ja sigui a través del web de Teatre de Tàrrega o de webs de tercers.

Teatre de Tàrrega no es responsabilitza dels virus que tinguin el seu origen en una transmissió telemàtica infiltrats per terceres parts (per exemple, els macros de processadors de text, els applets de Java i els programes ActiveX), generats amb la finalitat d'obtenir resultats negatius per a un sistema informàtic.

La informació d'aquesta web només té caràcter informatiu i en cap cas té caràcter contractual per part de Teatre de Tàrrega.

El contingut del web de Teatre de Tàrrega únicament és aplicable a territori espanyol.

Teatre de Tàrrega garanteix l'absoluta confidencialitat de les dades personals dels usuaris del web de Teatre de Tàrrega. Les dades proporcionades seran incorporades a una base de dades gestionada sota l'exclusiva responsabilitat de Teatre de Tàrrega , creada per facilitar als usuaris la utilització dels serveis oferts per aquesta, així com per informar-los sobre els productes i serveis que puguin ser del seu interès. En compliment de la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre de protecció de dades de caràcter personal, l'usuari pot en tot moment exercitar els drets que la llei li confereix relatius a l'accés, rectificació, cancel·lació i oposició a la cessió de les seves dades al fitxer de propietat exclusiva de Teatre de Tàrrega enviant un e-mail a: cultura@tarrega.cat

© Teatre Ateneu de Tàrrega · Tots els drets reservats · Avís legal ·
Teatre de Tàrrega Pl. Sant Antoni, 1 · 25300 TÀRREGA, Lleida · Tel: 973 310 731