Avís legal

Tel: 973 711 231
Teatre L'Amistat Mollerussa C/. Ferrer i Busquets, 90-92 · 25230 MOLLERUSSA, Lleida · Tel: 973 711 231

Avís legal

Tots els continguts del lloc web Teatre L'Amistat Mollerussa —que inclouen, sense caràcter limitador, textos, gràfics, logotips, icones de botons, imatges, arxius d'àudio i software, etc.— són, bé propietat de Teatre L'Amistat Mollerussa , bé de societats del grup al qual Teatre L'Amistat Mollerussa pertany, bé dels clients o proveïdors, i estan protegits per les normes nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual. La compilació (entenent-se com a tal la recopilació, ordenació i muntatge) de tot el contingut del lloc web Teatre L'Amistat Mollerussa és propietat exclusiva de Teatre L'Amistat Mollerussa i es troba protegida per les normes nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual. Tot el software utilitzat al lloc web Teatre L'Amistat Mollerussa és de Teatre L'Amistat Mollerussa o els seus proveïdors de software, i es troba protegit per les lleis nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual.

Queda totalment prohibida qualsevol mena d'utilització del contingut d'aquest lloc web, incloses la seva reproducció, modificació, distribució, transmissió, posterior publicació, exhibició o representació total o parcial, sense consentiment exprés de Teatre L'Amistat Mollerussa o dels seus proveïdors.

Teatre L'Amistat Mollerussa i altres denominacions de productes, serveis, gràfics i logotips de Teatre L'Amistat Mollerussa són marques protegides per Teatre L'Amistat Mollerussa . Les denominacions d'altres productes, serveis i companyies esmentades en aquest document poden ser marques registrades dels seus respectius propietaris.

La reproducció, modificació, còpia, ús, distribució, comercialització, comunicació pública o qualsevol altra utilització de la informació continguda en el lloc web de Teatre L'Amistat Mollerussa (inclosos el seu propi disseny, configuració i forma d'exposició del lloc web) que es realitzin sense autorització de Teatre L'Amistat Mollerussa constitueix una infracció de la legislació vigent en matèria de propietat intel·lectual.

Teatre L'Amistat Mollerussa es reserva tots els drets a modificar, limitar o cancel·lar l'accés i els continguts del web en qualsevol moment i no assumeix cap responsabilitat sobre la seva actualització. Així mateix, Teatre L'Amistat Mollerussa es reserva la facultat d'efectuar modificacions en la configuració o presentació del seu web, i pot fer ús d'aquesta facultat sense avís previ.

Tant l'accés al web de Teatre L'Amistat Mollerussa com l'ús de qualsevol informació continguda és d'exclusiva responsabilitat de la persona que hi accedeix o l'usa, i Teatre L'Amistat Mollerussa no respon de cap conseqüència, dany o perjudici que pogués derivar-se de l'accés o ús de la informació. Teatre L'Amistat Mollerussa no garanteix que la informació, text, gràfics, vincles o qualsevol altre contingut del seu web siguin exactes o complets, i hi exclou, especialment, qualsevol responsabilitat que es pogués derivar dels continguts i serveis comercials o d'altra índole de webs que es poguessin enllaçar electrònicament ( link ), directament o indirectament, a través del web de Teatre L'Amistat Mollerussa .

Per facilitar-ne l'accés, pot ser que Teatre L'Amistat Mollerussa inclogui vincles a pàgines d'Internet que pertanyin o estiguin gestionades per tercers. En entrar en aquests llocs, ha de revisar i acceptar les normes d'ús d'aquesta pàgina abans d'utilitzar-la. També ha d'acceptar que Teatre L'Amistat Mollerussa no té cap control sobre el contingut d'aquestes pàgines i que no pot assumir cap responsabilitat de material creat o publicat per aquests. A més, el vincle a un lloc aliè a Teatre L'Amistat Mollerussa no implica que Teatre L'Amistat Mollerussa l'aprovi, ni els productes o serveis als quals es fa referència.

El fet que en el web de Teatre L'Amistat Mollerussa es faci referència a productes, serveis, marques, noms comercials, fabricadors, subministradors, etc., propietat de tercers, no constitueix el seu patrocini o recomanació per part de cap de les entitats del grup Teatre L'Amistat Mollerussa.

Teatre L'Amistat Mollerussa exclou i declina qualsevol responsabilitat que pogués derivar-se de la transmissió d'informació entre usuaris a través de la xarxa Internet i no adquireix cap responsabilitat per problemes tècnics o fallades mecàniques en els equips informàtics produïts durant la connexió a la xarxa, ja sigui a través del web de Teatre L'Amistat Mollerussa o de webs de tercers.

Teatre L'Amistat Mollerussa no es responsabilitza dels virus que tinguin el seu origen en una transmissió telemàtica infiltrats per terceres parts (per exemple, els macros de processadors de text, els applets de Java i els programes ActiveX), generats amb la finalitat d'obtenir resultats negatius per a un sistema informàtic.

La informació d'aquesta web només té caràcter informatiu i en cap cas té caràcter contractual per part de Teatre L'Amistat Mollerussa.

El contingut del web de Teatre L'Amistat Mollerussa únicament és aplicable a territori espanyol.

Teatre L'Amistat Mollerussa garanteix l'absoluta confidencialitat de les dades personals dels usuaris del web de Teatre L'Amistat Mollerussa. Les dades proporcionades seran incorporades a una base de dades gestionada sota l'exclusiva responsabilitat de Teatre L'Amistat Mollerussa , creada per facilitar als usuaris la utilització dels serveis oferts per aquesta, així com per informar-los sobre els productes i serveis que puguin ser del seu interès. En compliment de la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre de protecció de dades de caràcter personal, l'usuari pot en tot moment exercitar els drets que la llei li confereix relatius a l'accés, rectificació, cancel·lació i oposició a la cessió de les seves dades al fitxer de propietat exclusiva de Teatre L'Amistat Mollerussa enviant un e-mail a: teatre@mollerussa.cat

© Teatre L'Amistat Mollerussa · Tots els drets reservats · Avís legal ·
Teatre L'Amistat Mollerussa C/. Ferrer i Busquets, 90-92 · 25230 MOLLERUSSA, Lleida · Tel: 973 711 231