Avís legal

Tel: 973 742 207 - 649 401 959
Zero 39 Gastrobar C/ de la Pau, 19 · 25100 ALMACELLES, Lleida · Tel: 973 742 207 - 649 401 959

Avís legal

Tots els continguts del lloc web Zero 39 Gastrobar —que inclouen, sense caràcter limitador, textos, gràfics, logotips, icones de botons, imatges, arxius d'àudio i software, etc.— són, bé propietat de Zero 39 Gastrobar , bé de societats del grup al qual Zero 39 Gastrobar pertany, bé dels clients o proveïdors, i estan protegits per les normes nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual. La compilació (entenent-se com a tal la recopilació, ordenació i muntatge) de tot el contingut del lloc web Zero 39 Gastrobar és propietat exclusiva de Zero 39 Gastrobar i es troba protegida per les normes nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual. Tot el software utilitzat al lloc web Zero 39 Gastrobar és de Zero 39 Gastrobar o els seus proveïdors de software, i es troba protegit per les lleis nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual.

Queda totalment prohibida qualsevol mena d'utilització del contingut d'aquest lloc web, incloses la seva reproducció, modificació, distribució, transmissió, posterior publicació, exhibició o representació total o parcial, sense consentiment exprés de Zero 39 Gastrobar o dels seus proveïdors.

Zero 39 Gastrobar i altres denominacions de productes, serveis, gràfics i logotips de Zero 39 Gastrobar són marques protegides per Zero 39 Gastrobar . Les denominacions d'altres productes, serveis i companyies esmentades en aquest document poden ser marques registrades dels seus respectius propietaris.

La reproducció, modificació, còpia, ús, distribució, comercialització, comunicació pública o qualsevol altra utilització de la informació continguda en el lloc web de Zero 39 Gastrobar (inclosos el seu propi disseny, configuració i forma d'exposició del lloc web) que es realitzin sense autorització de Zero 39 Gastrobar constitueix una infracció de la legislació vigent en matèria de propietat intel·lectual.

Zero 39 Gastrobar es reserva tots els drets a modificar, limitar o cancel·lar l'accés i els continguts del web en qualsevol moment i no assumeix cap responsabilitat sobre la seva actualització. Així mateix, Zero 39 Gastrobar es reserva la facultat d'efectuar modificacions en la configuració o presentació del seu web, i pot fer ús d'aquesta facultat sense avís previ.

Tant l'accés al web de Zero 39 Gastrobar com l'ús de qualsevol informació continguda és d'exclusiva responsabilitat de la persona que hi accedeix o l'usa, i Zero 39 Gastrobar no respon de cap conseqüència, dany o perjudici que pogués derivar-se de l'accés o ús de la informació. Zero 39 Gastrobar no garanteix que la informació, text, gràfics, vincles o qualsevol altre contingut del seu web siguin exactes o complets, i hi exclou, especialment, qualsevol responsabilitat que es pogués derivar dels continguts i serveis comercials o d'altra índole de webs que es poguessin enllaçar electrònicament ( link ), directament o indirectament, a través del web de Zero 39 Gastrobar .

Per facilitar-ne l'accés, pot ser que Zero 39 Gastrobar inclogui vincles a pàgines d'Internet que pertanyin o estiguin gestionades per tercers. En entrar en aquests llocs, ha de revisar i acceptar les normes d'ús d'aquesta pàgina abans d'utilitzar-la. També ha d'acceptar que Zero 39 Gastrobar no té cap control sobre el contingut d'aquestes pàgines i que no pot assumir cap responsabilitat de material creat o publicat per aquests. A més, el vincle a un lloc aliè a Zero 39 Gastrobar no implica que Zero 39 Gastrobar l'aprovi, ni els productes o serveis als quals es fa referència.

El fet que en el web de Zero 39 Gastrobar es faci referència a productes, serveis, marques, noms comercials, fabricadors, subministradors, etc., propietat de tercers, no constitueix el seu patrocini o recomanació per part de cap de les entitats del grup Zero 39 Gastrobar.

Zero 39 Gastrobar exclou i declina qualsevol responsabilitat que pogués derivar-se de la transmissió d'informació entre usuaris a través de la xarxa Internet i no adquireix cap responsabilitat per problemes tècnics o fallades mecàniques en els equips informàtics produïts durant la connexió a la xarxa, ja sigui a través del web de Zero 39 Gastrobar o de webs de tercers.

Zero 39 Gastrobar no es responsabilitza dels virus que tinguin el seu origen en una transmissió telemàtica infiltrats per terceres parts (per exemple, els macros de processadors de text, els applets de Java i els programes ActiveX), generats amb la finalitat d'obtenir resultats negatius per a un sistema informàtic.

La informació d'aquesta web només té caràcter informatiu i en cap cas té caràcter contractual per part de Zero 39 Gastrobar.

El contingut del web de Zero 39 Gastrobar únicament és aplicable a territori espanyol.

Zero 39 Gastrobar garanteix l'absoluta confidencialitat de les dades personals dels usuaris del web de Zero 39 Gastrobar. Les dades proporcionades seran incorporades a una base de dades gestionada sota l'exclusiva responsabilitat de Zero 39 Gastrobar , creada per facilitar als usuaris la utilització dels serveis oferts per aquesta, així com per informar-los sobre els productes i serveis que puguin ser del seu interès. En compliment de la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre de protecció de dades de caràcter personal, l'usuari pot en tot moment exercitar els drets que la llei li confereix relatius a l'accés, rectificació, cancel·lació i oposició a la cessió de les seves dades al fitxer de propietat exclusiva de Zero 39 Gastrobar enviant un e-mail a: judithalmacelles@gmail.com

© Zero 39 Gastro>bar · Tots els drets reservats · Avís legal ·
Zero 39 Gastrobar C/ de la Pau, 19 · 25100 ALMACELLES, Lleida · Tel: 973 742 207 - 649 401 959