Avís legal

Tel: 973 554 151 - 973 531 300
CASTELL DE CONCABELLA Carrer de la Font, s/n · 25211 CONCABELLA, Lleida · Tel: 973 554 151 - 973 531 300

Avís legal

Tots els continguts del lloc web CASTELL DE CONCABELLA —que inclouen, sense caràcter limitador, textos, gràfics, logotips, icones de botons, imatges, arxius d'àudio i software, etc.— són, bé propietat de CASTELL DE CONCABELLA , bé de societats del grup al qual CASTELL DE CONCABELLA pertany, bé dels clients o proveïdors, i estan protegits per les normes nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual. La compilació (entenent-se com a tal la recopilació, ordenació i muntatge) de tot el contingut del lloc web CASTELL DE CONCABELLA és propietat exclusiva de CASTELL DE CONCABELLA i es troba protegida per les normes nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual. Tot el software utilitzat al lloc web CASTELL DE CONCABELLA és de CASTELL DE CONCABELLA o els seus proveïdors de software, i es troba protegit per les lleis nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual.

Queda totalment prohibida qualsevol mena d'utilització del contingut d'aquest lloc web, incloses la seva reproducció, modificació, distribució, transmissió, posterior publicació, exhibició o representació total o parcial, sense consentiment exprés de CASTELL DE CONCABELLA o dels seus proveïdors.

CASTELL DE CONCABELLA i altres denominacions de productes, serveis, gràfics i logotips de CASTELL DE CONCABELLA són marques protegides per CASTELL DE CONCABELLA . Les denominacions d'altres productes, serveis i companyies esmentades en aquest document poden ser marques registrades dels seus respectius propietaris.

La reproducció, modificació, còpia, ús, distribució, comercialització, comunicació pública o qualsevol altra utilització de la informació continguda en el lloc web de CASTELL DE CONCABELLA (inclosos el seu propi disseny, configuració i forma d'exposició del lloc web) que es realitzin sense autorització de CASTELL DE CONCABELLA constitueix una infracció de la legislació vigent en matèria de propietat intel·lectual.

CASTELL DE CONCABELLA es reserva tots els drets a modificar, limitar o cancel·lar l'accés i els continguts del web en qualsevol moment i no assumeix cap responsabilitat sobre la seva actualització. Així mateix, CASTELL DE CONCABELLA es reserva la facultat d'efectuar modificacions en la configuració o presentació del seu web, i pot fer ús d'aquesta facultat sense avís previ.

Tant l'accés al web de CASTELL DE CONCABELLA com l'ús de qualsevol informació continguda és d'exclusiva responsabilitat de la persona que hi accedeix o l'usa, i CASTELL DE CONCABELLA no respon de cap conseqüència, dany o perjudici que pogués derivar-se de l'accés o ús de la informació. CASTELL DE CONCABELLA no garanteix que la informació, text, gràfics, vincles o qualsevol altre contingut del seu web siguin exactes o complets, i hi exclou, especialment, qualsevol responsabilitat que es pogués derivar dels continguts i serveis comercials o d'altra índole de webs que es poguessin enllaçar electrònicament ( link ), directament o indirectament, a través del web de CASTELL DE CONCABELLA .

Per facilitar-ne l'accés, pot ser que CASTELL DE CONCABELLA inclogui vincles a pàgines d'Internet que pertanyin o estiguin gestionades per tercers. En entrar en aquests llocs, ha de revisar i acceptar les normes d'ús d'aquesta pàgina abans d'utilitzar-la. També ha d'acceptar que CASTELL DE CONCABELLA no té cap control sobre el contingut d'aquestes pàgines i que no pot assumir cap responsabilitat de material creat o publicat per aquests. A més, el vincle a un lloc aliè a CASTELL DE CONCABELLA no implica que CASTELL DE CONCABELLA l'aprovi, ni els productes o serveis als quals es fa referència.

El fet que en el web de CASTELL DE CONCABELLA es faci referència a productes, serveis, marques, noms comercials, fabricadors, subministradors, etc., propietat de tercers, no constitueix el seu patrocini o recomanació per part de cap de les entitats del grup CASTELL DE CONCABELLA.

CASTELL DE CONCABELLA exclou i declina qualsevol responsabilitat que pogués derivar-se de la transmissió d'informació entre usuaris a través de la xarxa Internet i no adquireix cap responsabilitat per problemes tècnics o fallades mecàniques en els equips informàtics produïts durant la connexió a la xarxa, ja sigui a través del web de CASTELL DE CONCABELLA o de webs de tercers.

CASTELL DE CONCABELLA no es responsabilitza dels virus que tinguin el seu origen en una transmissió telemàtica infiltrats per terceres parts (per exemple, els macros de processadors de text, els applets de Java i els programes ActiveX), generats amb la finalitat d'obtenir resultats negatius per a un sistema informàtic.

La informació d'aquesta web només té caràcter informatiu i en cap cas té caràcter contractual per part de CASTELL DE CONCABELLA.

El contingut del web de CASTELL DE CONCABELLA únicament és aplicable a territori espanyol.

CASTELL DE CONCABELLA garanteix l'absoluta confidencialitat de les dades personals dels usuaris del web de CASTELL DE CONCABELLA. Les dades proporcionades seran incorporades a una base de dades gestionada sota l'exclusiva responsabilitat de CASTELL DE CONCABELLA , creada per facilitar als usuaris la utilització dels serveis oferts per aquesta, així com per informar-los sobre els productes i serveis que puguin ser del seu interès. En compliment de la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre de protecció de dades de caràcter personal, l'usuari pot en tot moment exercitar els drets que la llei li confereix relatius a l'accés, rectificació, cancel·lació i oposició a la cessió de les seves dades al fitxer de propietat exclusiva de CASTELL DE CONCABELLA enviant un e-mail a: castelldeconcabella@gmail.com

© Castell de Concabella · Tots els drets reservats · Avís legal ·
CASTELL DE CONCABELLA Carrer de la Font, s/n · 25211 CONCABELLA, Lleida · Tel: 973 554 151 - 973 531 300