L’IMO contracta 40 joves a través del programa Casa d’Oficis Treball als Barris

REDACCIÓ
Publicat: 
10-05-2021
Actualitzat: 10-05-2021 1:00
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • L’IMO contracta 40 joves a través del programa Casa d’Oficis Treball als Barris

L’Institut Municipal d’Ocupació (IMO) Salvador Seguí ha contractat els 40 alumnes treballadors del programa Casa d’Oficis Treball als Barris per un període de 6 mesos. Són joves dels barris de la Mariola, Centre Històric, Portal Santa Magdalena i Noguerola, d’entre 16 i 29 anys, que participen en aquest programa de formació i treball iniciat a finals de desembre de 2020. Durant 4 mesos han aprés diversos oficis mitjançant les pràctiques de taller i també la formació teòrica de l’ofici. A partir d’ara (del 30 d’abril al 29 d’octubre), posaran en pràctica els coneixements adquirits a l’estada de la Casa d'Oficis.

A la Casa d’Oficis es promou l’aprenentatge de professions tradicionals, com la de fusteria, paleta, soldadura i pintura, combinat amb les tècniques més actuals. L’itinerari formatiu permet conèixer cada un dels oficis i adquirir competències per inserir-se al món laboral amb les màximes garanties possibles.

En molts casos, aquest és el seu primer contracte laboral i la primera experiència en el mercat de treball. Les actuacions previstes en aquests 6 mesos de contracte laboral són el manteniment, la reparació i la rehabilitació d’instal·lacions municipals dels barris que formen part del Pla de Barris.

El programa està gestionat per l’IMO i subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC), en el marc del Programa de suport als territoris amb majors necessitats de reequilibri territorial i social: projecte Treball als barris.

Comparteix

També t'interessarà