Baixada de torxes a Tavascan per acomiadar l'any i rebre el 2022

REDACCIÓ
Publicat: 
02-01-2022
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Baixada de torxes a Tavascan per acomiadar l'any i rebre el 2022

L’estació d’alta muntanya de Tavascan ha tancat l’any 2021 i donat la benvinguda al 2022 amb una baixada de torxes on hi ha pogut participar petits i grans en una jornada lúdica. L’activitat va tenir lloc aquest 31 de desembre de 2021, a les 18 hores, i s’hi van sumar unes cent persones. Els més petits van fer la baixada des de la pista intermitja i els més grans van pujar amb el telecadira fins a la cota més alta. Al llarg de la tarda, es va amenitzar l'acte a les pistes amb música i s'hi varservit xocolata.

En totes les activitats es van seguir totes les mesures sanitàries pertinents en la lluita contra la pandèmia provocada per la Covid 19.

L’estació de Tavascan està situada a l’extrem nord occidental del Pirineu de Lleida, just a l’epicentre del Parc Natural de L’Alt Pirineu. La vall de Tavascan és un indret d’alta muntanya de gran interès paisatgístic i cultural. Ofereix una variada oferta turística, així com tota mena de serveis adreçats a donar a conèixer els atractius d’aquesta extensa àrea natural. Les seves pistes d’esquí, tot i ser de petites dimensions, ofereixen un ampli ventall de possibilitats lúdiques i esportives: esquí nòrdic, alpí, raquetes, escola d’esquí, el refugi, camp d’arves, etc.

Comparteix

També t'interessarà