Bellpuig reprèn la Fira Cuida’t, la fira de l’esport i de la vida saludable

REDACCIÓ
Publicat: 
04-11-2022
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Bellpuig reprèn la Fira Cuida’t, la fira de l’esport i de la vida saludable
    Peu de foto: 
    Diputació de Lleida

La diputada Mercè Carulla i l’alcalde de Bellpuig, Jordi Estiarte, han presentat aquest dijous la Fira Cuida’t, la fira de l’esport i de la vida saludable, que se celebrarà els dies 5 i 6 de novembre als pavellons poliesportius de Bellpuig.

Després de dos anys sense poder-la realitzar en el format de tallers, xerrades i amb parades de productes saludables i de proximitat, aquest any, a Bellpuig tornarà l’activitat pròpia d’aquesta fira que “pretén posar en valor la vida saludable des de diferents àmbits: una bona alimentació i la necessitat de fer esport es tingui l’edat que es tingui i cadascú en la mesura de les seves possibilitats”, tal com ha explicat Jordi Estiarte.

Per mitjà de xerrades, tallers i taules rodones amb professionals es tractaran temes actuals i d’interès general per motivar i informar totes les persones assistents dels beneficis que porta cuidar-se. Hi haurà demostracions de magnetoteràpia i kinesiotapping, tallers de cuina infantil o de sals aromàtiques, pràctica de ioga, tirades de bitlles, el Campionat Provincial Individual d’Escacs, tennis o una minimarxa ciclista, entre d’altres.

Com que l’alimentació saludable és un pilar fonamental en aquesta fira, s’hi podran trobar productes de proximitat per promoure’n el consum dins la rutina alimentació diària.

Mercè Carulla ha dit, en relació amb els hàbits saludables, que “cal posar-los en valor, seguint una alimentació sana i una vida saludable”. També ha destacat que la fira vol arribar a gent de totes les edats.

Aquesta és una fira que es vol consolidar com a única al territori especialment dedicada a l’esport i a la vida saludable i, en aquest sentit, el programa estarà especialment dissenyat per fer-la atractiva i interessant a tota la població en general, des dels infants (amb els seus tallers de cuina), a les persones joves i les de mitjana edat amb la xerrada motivadora que farà Núria Picas, l’atleta de curses de muntanya guanyadora de la Ultra Trail Montblanc, i recent guanyadora de la Salomon Ultra Pirineu, celebrada a principis del mes d’octubre a l’entorn de Bagà. Serà una xerrada motivadora que l’atleta farà dissabte a la tarda, sota el títol ‘Núria Picas. Una vida’. Per diumenge al matí, s’ha programat una taula rodona per a persones amb diferents patologies, que també poden fer esport per mitjà del programa EUPAP que s’implementa a l’EAP de Bellpuig.

Comparteix

També t'interessarà