El Consell del Segrià presenta una campanya per promoure una bona convivència a les piscines municipals

REDACCIÓ
Publicat: 
24-06-2023
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • El Consell del Segrià presenta una campanya per promoure una bona convivència a les piscines municipals
    Peu de foto: 
    Consell Comarcal del Segrià

El Consell Comarcal del Segrià ha presentat aquesta setmana la campanya ‘Al Segrià, Piscines Cíviques’, una iniciativa que té com a objectiu promoure una bona convivència a les piscines municipals de la comarca i que s’implementa per tercer any consecutiu, tot i que enguany fa un salt endavant amb accions participatives i de marxandatge al territori.

L’acte de presentació ha tingut lloc a les piscines municipals dels Alamús i ha comptat amb la presència de Toni Bosch, vicepresident en funcions del Consell Comarcal, i de les responsables de la campanya, que està organitzada per Segrià Dinàmic (Referents d'Emancipació i Inclusió juvenil del Consell Comarcal del Segrià) amb la col·laboració del SAI (Servei d’Atenció Integral) i JoveSegrià (Servei Comarcal de Joventut).

Tal com ha explicat Toni Bosch en la seva intervenció, la campanya ‘Al Segrià, Piscines Cíviques’ busca “fomentar i promoure una bona convivència a les piscines municipals al Segrià”. És en base a aquest objectiu que posa l’accent i treballa aspectes emmarcats en quatre valors i conceptes, que són “la inclusió, la igualtat, el respecte i la convivència”. De cadascun d’aquests eixos se n’ha creat una imatge representativa, amb colors molt estiuencs.

En el que ja serà el tercer any de la campanya, s’ha buscat anar un pas més enllà, de manera que al marge dels canals de difusió a nivell de missatge, cartelleria i xarxes socials que s’aplicaven en els dos estius anteriors, en aquesta ocasió també “s’introduiran accions participatives i de marxandatge al territori”, ha precisat Toni Bosch.

Comparteix

També t'interessarà