La Paeria de Balaguer i l'Escola Mont-roig presenten la nova pista multiesportiva

REDACCIÓ
Publicat: 
21-12-2023
Actualitzat: 21-12-2023 5:00
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • La Paeria de Balaguer i l'Escola Mont-roig presenten la nova pista multiesportiva
    Peu de foto: 
    Paeria de Balaguer

La Paeria de Balaguer i l’Escola Mont-roig han presentat conjuntament la nova pista multiesportiva, la qual tindrà un paviment realitzat a partir del disseny d’una alumna del centre educatiu.


El concurs per a escollir el dibuix que esdevindrà el nou paviment de la pista es va celebrar entre tot l’alumnat de l’escola, dels cursos entre 3r i 6è d’Educació Primària. D’aquests es van escollir 22 dibuixos finalistes, entre els quals es va fer la votació final per a triar el guanyador. En aquest cas, ha estat realitzat per l’alumna de 6è, Júlia Montero Galache, que va participar amb una proposta que pretén representar l’alegria que els infants experimenten al jugar. Formalment també pretén simbolitzar un tetris, on tots i totes hi tenim cabuda, cadascú amb la seva condició única i diferent.

Des de la Paeria es va proposar al centre educatiu aquesta activitat participativa per a escollir el disseny de la superfície de la pista, entenent de la importància de fer-ne partícips els nens i nenes.

La pista ja quedarà oberta per a l’ús, però els treballs per a pintar el paviment no començaran fins que passi l’hivern.

Comparteix

També t'interessarà