Obertes les inscripcions per a la setena edició de la cursa de la Fundació Aspros

REDACCIÓ
Publicat: 
22-07-2023
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Obertes les inscripcions per a la setena edició de la cursa de la Fundació Aspros
    Peu de foto: 
    Fundació Aspros

La Fundació Aspros, entitat sense afany de lucre que des de l’any 1962 treballa per aconseguir la inclusió i la igualtat d’oportunitats de totes les persones, posa en marxa la setena edició de la cursa “Nosaltres també podem!”, un esdeveniment esportiu organitzat amb la col·laboració d’algunes persones amb discapacitat intel·lectual i trastorn mental de l’entitat, les quals també participen en les curses i a la caminada de la jornada. Tota una oportunitat per a demostrar i donar visibilitat a les habilitats i capacitats de les persones que formen part del col·lectiu. 

L’entitat ha obert a la web d’Iter5.cat les inscripcions per a la nova edició, que tindrà lloc el proper 24 de setembre a durant el matí al Parc de l’Aigua de Lleida. L’esdeveniment oferirà una cursa de 10K, una altra de 5K, una caminada i diverses curses infantils. Les persones que s’inscriguin abans del 21 d’agost aconseguiran la samarreta oficial de la cursa. Tots els beneficis es destinen a projectes de la Fundació Aspros que promouen l’esport inclusiu i la vida saludable entre les persones amb discapacitat intel·lectual i trastorn mental. 

Per segon any consecutiu, la Fundació Aspros compta amb el suport del patrocinador principal de l’acte, SiC24, així com amb la col·laboració d’altres empreses que han volgut mostrar el seu compromís amb aquest esdeveniment.

Comparteix

També t'interessarà