Ordeig: “Catalunya s’ha de pensar i recuperar des de Lleida, el Pirineu i l’Aran”

REDACCIÓ
Publicat: 
29-01-2021
Actualitzat: 29-01-2021 11:31
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Ordeig: “Catalunya s’ha de pensar i recuperar des de Lleida, el Pirineu i l’Aran”

El cap de llista del PSC per Lleida, Pirineu i Aran, Òscar Ordeig, ha afirmat avui que “Lleida serà decisiva pel canvi que necessita Catalunya, un canvi que és imprescindible pel futur de les Comarques de Lleida, el Pirineu i l’Aran”.

En l’acte d’inici de la campanya per a les eleccions autonòmiques del proper 14 de febrer, Ordeig ha destacat que "Catalunya s’ha de pensar i recuperar des de Lleida, el Pirineu i l’Aran” i ha afegit que “guanyarem aquestes eleccions per fer realitat aquest canvi i així ho explicarem a tots els racons de les nostres comarques, un territori que suposa el 40% de superfície de Catalunya i que no pot seguir un dia més perdent oportunitats”“No podem passar un dia més d’aquests 10 anys de fracàs en el que ens han tingut des del sector independentista. Lleida, Pirineu i Aran necessitem un canvi per recuperar les inversions, els serveis públics i que se’ns escolti”, ha dit.

El candidat socialista ha posat de relleu que “hem de dir prou a la dècada de mentides i decadència, prometien molt però resulta que no tenien res preparat”. Ordeig ha afirmat que “els i les socialistes no només prometem sinó que garantim treball, respecte per a tots i totes i generar progrés econòmic i social. També que Lleida comptarà i serà escoltada”. A més, ha dit, “arriba el moment de fer realitat els somnis. Els i les socialistes serem els portaveus i defensors de les persones que no ha estat escoltada durant aquests anys, com els emprenedors, les famílies, sectors econòmics i socials...”.  Finalment, Ordeig ha destacat que “després de 10 anys perduts per un govern que ha portat les majors retallades i una divisió social com mai, és necessari i urgent el canvi, i el canvi farà a Illa President”.

Per la seva banda, la viceprimera secretària del PSC i número 2 per Barcelona, Eva Granados, ha destacat que “si busquem una imatge poètica en aquests temps de pandèmia seria la d’afluents que conflueixen i conserven el color de l’aigua, com a l’Amazones”. En aquest sentit, ha dit, “el primer és que hem d’estar sans i que tinguem un Govern que no ens faci patir cada cop que parli la Consellera de Salut. Això ho hem de fer compatible amb la reconstrucció de l’economia per recuperar serveis públics pels més vulnerables i el retrobament”.

Eva Granados ha fet una crida a que “la feina a fer és gran per sortir de la crisi i cal posar al capdavant les millors persones per afrontar la situació i gestionar-la sense deixar ningú enrere”. A més, ha dit, “no s’hi val a donar sempre la culpa als altres, dient que no arriba res de Madrid, quan ens han arribat fins a 3.224 milions dels fons per fer front als efectes del Covid”

Eva Granados ha fet també especial incidència en “la igualtat d’oportunitats. No podem tenir nens i nenes que depenent del codi postal en el que neixen tenen unes oportunitats o unes altres, aquest és un dels principals reptes del segle vint-i-ú”.

Finalment, la candidata socialista ha recordat que “venim d’un projecte política que volia fer fronteres, d’una dècada perduda, del desgovern i el descontrol i ara encara diuen que si sumen tornaran a governar junts”“El proper 14 de Febrer hi ha la possibilitat que tinguem un govern de canvi, de diàleg i pacte amb Salvador Illa com a President”

Comparteix

També t'interessarà