Rosselló organitza demà els actes contra la violència envers les dones

REDACCIÓ
Publicat: 
26-11-2021
Actualitzat: 26-11-2021 10:10
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Rosselló organitza demà els actes contra la violència envers les dones
    Peu de foto: 
    Imatge d'arxiu

Demà dissabte, 27 de novembre, l’Ajuntament de Rosselló organitza els actes pel Dia Internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones, celebrat aquesta setmana arreu del món. La jornada comptarà amb una caminada, la lectura del manifest, una xerrada sobre igualtat i l’exposició “Junts som més forts” amb els treballs artístics, amb missatges d’igualtat, realitzats per dones i homes, nenes i nens de Rosselló. 

Els actes començaran a les 9.30 hores a l’Ajuntament amb una caminada de 3 km on es desplegarà un llaç lila gegant i es repartiran barrets amb el missatge “Junts som més forts”. 

De tornada a l’Ajuntament, la regidora de Serveis Socials, Gent Gran i Sanitat, Elisa Torrelles, llegirà el manifest del 25N-Dia Internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones.

Seguidament, a les 10.00 hores, tindrà lloc la xerrada sobre igualtat a càrrec de Maria Alloza, treballadora social i promotora d’igualtat, i es projectarà el vídeo de sensibilització “Micromasclisme a la violència de gènere”.

I a les 11.00 hores, a la terrassa de la Llar dels Jubilats de Rosselló es podrà visitar l’exposició “Junts som més forts” creada per artistes locals, dones i homes, nenes i nens, amb missatges a favor de la igualtat i de rebuig a la violència. Més endavant, aquestes creacions artístiques s’exposaran de manera permanent en diferents punts de la localitat, perquè la lluita contra la violència envers les dones sigui visible cada dia de l’any.

Comparteix

També t'interessarà