Alcarràs corona els primers líders de la Copa d'Espanya

21-04-2014
  • Alcarràs corona els primers líders de la Copa d'Espanya

El Circuit d'Alcarràs va donar ahir el tret de sortida de la Copa d'Espanya de velocitat, l'avantsala al CEV que va congregar més de 160 pilots. Alonso López, en Challenge 80; Aitor García, en Open 600; Alejandro Martínez, en Open 1.000; i Aleix Viu, en PreMoto3, van ser els guanyadors de la prova inaugural del certamen, que va tenir com a convidats el pare de Toni Elías i l'expilot Christian Sarron.

La Challenge 80 va ser la primera a obrir foc i Alonso López no va donar cap opció, superant un grup de fins a 5 pilots que van lluitar pels altres dos llocs de podi, que van ser per a José Julián García, segon, i Miguel Parra, tercer. La prova de preMoto3 va haver de ser aturada quan s'havien cobert dos voltes per la caiguda d'un pilot, i es va reprendre la lluita a 6 girs. En aquell moment va començar a ploure i tots els equips van canviar pneumàtics. Vicente Pérez, que sortia des de la pole, va tenir molts problemes i va quedar descartat. Van pujar al podi, per aquest ordre, Aleix Viu, Héctor Garzó i Raúl Fernández. En Open 600 també hi va haver incidents. Alexandre Sirerol, que sortia primer, i Remi Sallés van caure quan lideraven la provaa que va aprofitar Aitor García per guanyar davant de Luis Fernando Sainz i David Martínez, mentre que en Open 1.000 van guanyar Alejandro Martínez Roberto Martínez i Carlos Laberto.