El DJ Marc Marzenit, ‘professor’ a l’Escola Ondara

x. santesmasses
Publicat: 
20-01-2016
Actualitzat: 20-01-2016 11:30
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • El DJ Marc Marzenit, ‘professor’ a l’Escola Ondara

El DJ i productor musical de Mollerussa Marc Marzenit va assegurar ahir a Tàrrega que “gràcies a la tecnologia cada vegada hi ha més joves que creen la seua pròpia música”. Marzenit, que va impartir un taller de producció musical digital a l’Escola d’Arts Ondara, va explicar que “fa uns quants anys un productor de música electrònica necessitava molts diners perquè la tecnologia era molt cara, ara en canvi amb un simple ordinador tens accés a música de nivell professional”.

Al taller, que va comptar amb una trentena d’alumnes, Marzenit va utilitzar el programa musical Ableton Live i va fer una breu introducció a diferents sistemes i aspectes bàsics de producció musical. El DJ ha posat a la venda aquesta mateixa setmana un nou EP, 9909LA, que compta amb la remescla de Christian Smith. “Està inspirat en la música house chicago, un so electrònic que es va crear als anys 80 i que ja aleshores va ser molt futurista”, va comentar Marzenit sobre el nou treball.

Així mateix, el DJ de Mollerussa va revelar que el títol de l’EP és el codi postal de la casa d’un amic seu de Los Angeles.

Comparteix

També t'interessarà