El Clot diu que s’habilitarà el pas zebra de Príncep de Viana aquest 2020

M. MARQUÈS
Publicat: 
02-01-2020
Actualitzat: 02-01-2020 6:59
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • El Clot diu que s’habilitarà el pas zebra de Príncep de Viana aquest 2020

L’associació de veïns del Clot i Confluències diu que aquest 2020 la Paeria “té pendent” licitar l’habilitació del pas de vianants a la confluència dels carrers Príncep de Viana i Corts Catalanes.

L’entitat porta esperant des del 8 d’abril del 2016 que s’executi. “Segons sabem, hi hauria una partida pressupostària per a això, de forma que confiem que d’una vegada s’escolti una de les nostres reivindicacions més importants”, va assenyalar dimarts passat Manel Rodríguez, president de l’associació de veïns.

“Cal prioritzar la mobilitat i la proximitat de passos de vianants per a tots els ciutadans”, va manifestar. L’entitat denuncia que tothom creua pel mig de Príncep de Viana per arribar a la plaça del Treball amb el perill que suposa i per això veu tan necessari el pas de vianants.

D’altra banda, Rodríguez va dir que “altres objectius de l’associació per al 2020 és demanar un altre pas de vianants a l’altura de l’encreuament entre Príncep de Viana i Paer Casanoves, un carril bici des de plaça Europa fins a l’estació de Renfe, millorar el paviment i les voreres dels carrers Pi i Margall, Corts Catalanes, passatge Príncep de Viana i passatge Sant Jordi, a part de més neteja, il·luminació i seguretat”.

Comparteix

També t'interessarà