Balaguer acollirà la gala de lliurament de premis dels campionats de Catalunya de motociclisme

REDACCIÓ
Publicat: 
15-01-2024
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Balaguer acollirà la gala de lliurament de premis dels campionats de Catalunya de motociclisme
    Peu de foto: 
    Foto: Paeria de Balaguer

El Teatre municipal de Balaguer acollirà el proper dissabte 20 de gener la gala de lliurament de premis dels Campionats de Catalunya de Motociclisme. Aquest acte està organitzat per la Federació Catalana de Motociclisme.

Els premis que s’atorgaran, uns 500, corresponen a les categories de Velocitat, Mototurisme, Legends i Millors Clubs organitzadors. Seguidament, s’atorgaran els premis a la categoria d’Enduro, a la de Motocròs, i finalment a la de Trial.

Aquest acte es feia tradicionalment a la ciutat de Barcelona, però enguany i per primer cop s’ha optat per descentralitzar-lo i celebrar-ho en aquesta edició a les terres de Lleida, concretament a Balaguer.

A banda dels premis a les diferents disciplines, també se n’atorgaran en categories especials com Legends, per la qual es vol reconèixer la trajectòria de persones relaciones amb el motociclisme, en qualsevol dels àmbits relacionats. Aquests guardons s’atorgaran a Jaume Bordoy, Ton Marsinyach, Toni Elías, i a una quarta persona, que s’anunciarà durant l’acte. També es reconeixeran els millors clubs organitzadors, entre els quals n’hi ha dos de les terres de Ponent, com són el Moto Club Segre i el Club Esportiu Guaja Racing; així com als motor clubs que enguany celebren aniversari de vint-i-cinc o de cinquanta anys, com el Motor Club Vall d’Algés, el Ter Motor Club, el Motor Club Miramar de Valls, el Moto Esport Club Alcanar, el Moto Club Amposta, que en fan cinquanta, i el Motor Club Baix Berguedà que en celebra vint-i-cinc. 

Igualment, també es reconeixerà l’equip femení que van participar al FIM Enduro Vintage Trophy, celebrat el 2023 a la Cerdanya, format per Mireia Badia, Judith Solà i Rosa Romero. També a l’equip que va participar al Motorcross de les autonomies, que es va celebrar a Talavera de la Reina, format per Adrià Monné, Jordi Alba, Simeó Ubach, Omar Pavón, Nil Arquerons i Oleguer Riba.    

Pel que fa a les autoritats, assistiran i intervindran Lorena González, paera en cap de Balaguer; Tato Prat, president de la Federació Catalana de Motociclisme; Joan Talarn, president de la Diputació de Lleida; i Lourdes Ravetllat, representant territorial de l’Esport a Lleida.

Comparteix

També t'interessarà