Detingut per robar al carrer Major de Lleida i agafar pel coll al responsable d'un estanc

ACN
07-04-2020
  • Detingut per robar al carrer Major de Lleida i agafar pel coll al responsable d'un estanc

La Guàrdia Urbana de Lleida va denunciar aquest dilluns 50 persones per incomplir el confinament decretat amb la declaració de l'estat d'alarma. Una d'elles, un veí de Lleida de 44 anys, va ser detingut com a presumpte autor del robatori d'una bossa de mà d'una estrebada a una dona al carrer Major i de l'intent de robatori en un estanc de la plaça Sant Joan, on l'assaltant va agafar el responsable per coll tot i que va acabar marxant per la intervenció d'un ciutadà. A posteriori, el mateix home va intentar pagar amb una targeta de crèdit un producte en un supermercat del carrer Lluís Companys però va fugir corrent quan li van requerir el número secret.
Posteriorment, els agents van comprovar que la targeta estava a nom de la propietària de la bossa de mà.

L'home va ser localitzat poc després per la Guàrdia Urbana a la plaça dels Pagesos. Arran dels fets, va ser arrestat com a presumpte autor de dos delictes de robatori amb violència i/o intimidació, un dels quals en grau de temptativa, i per un delicte lleu de furt, per la sostracció al supermercat.

D'altra banda, un jove de 22 anys va ser denunciat per anar caminant pel carrer amb una pistola simulada a la mà i també per saltar-se el confinament.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Penses participar en la 25a edició de l'Animac?