El Consell del Segrià regala 2.500 punts de llibre i prop de 300 llibres del Premi de Relats Curts

REDACCIÓ
Publicat: 
23-04-2023
Actualitzat: 23-04-2023 3:00
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • El Consell del Segrià regala 2.500 punts de llibre i prop de 300 llibres del Premi de Relats Curts
    Peu de foto: 
    Consell Comarcal del Segrià

L’àrea de Cultura del Consell Comarcal del Segrià ha editat, en motiu de la propera diada de Sant Jordi, 2.500 punts de llibre amb les il·lustracions guanyadores de la tercera edició del Premi d’Il·lustració del Segrià i diferents poesies creades pels guanyadors del quart Premi de Recitació.

D’aquesta manera, el Consell torna a posar en marxa una iniciativa que ha dut a terme en els darrers anys i que vol posar en valor aquestes creacions i, a la vegada, els premis que s’organitzen des de l’ens. Els punts s’han distribuït entre els ajuntaments, les biblioteques i els punts de lectura del Segrià i també estaran a disposició de la ciutadania a la recepció del Consell Comarcal, amb l’objectiu de contribuir a celebrar la gran festa cultural catalana amb literatura, poesia i art visual.

En el cas de les imatges, les escollides són les guanyadores del darrer Premi d’Il·lustració, que van ser ‘La pell del món’, de Rosa Maria Escudé Massip, de Montgat (el Maresme), vencedora en la categoria absoluta; ‘Equilibri’, de Mireia Torres Esteve, de Menàrguens (la Noguera), guanyadora en la categoria de joves; i 'Traçant Camins', de Carles Alberdi Solé, de Lleida, que es va endur el segon premi. Cal recordar que la temàtica del premi en aquesta edició girava al voltant del poema ‘Terra’, de Josep Maria Nogueras.

Comparteix

També t'interessarà