Entra en servei el bus directe des de Magraners al centre de Lleida

REDACCIÓ / Lourdes Farré
Publicat: 
02-04-2024
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Entra en servei el bus directe des de Magraners al centre de Lleida
    Peu de foto: 
    Ajuntament de Lleida

A partir d'aquest dimarts, 2 d’abril, s'ha iniciat el servei del bus directe des de Magraners fins al centre de la ciutat. Aquesta nova línia té com a objectiu millorar la mobilitat dels residents d'aquest barri, proporcionant un trajecte més curt i ràpid durant les hores punta del matí.

El servei, operatiu en dies laborables, ofereix un total de 10 trajectes amb un vehicle específic, cinc en direcció a l'estació de ferrocarrils des de Magraners i cinc en sentit invers.

En marxa un nou bus directe des de Magraners al centre de Lleida
Peu de foto: 
Ajuntament de Lleida

Els horaris de sortida de la nova línia L7D - Directe Magraners des de la parada Florida-La Magrana són les 7.00, 7.30, 8.00, 8.30 i 9.00, arribant a l'estació de trens on es poden fer transbords a diverses línies. De l'estació de trens cap a Magraners, les sortides són a les 7.15, 7.45, 8.15, 8.45 i 9.15 des de la parada Estació Renfe-carrer Comerç.

El recorregut inclou carrers com Almeria i LL-11, així com l'avinguda Victoriano Muñoz i el pont de Príncep de Viana fins a l'estació de trens.

A més, la introducció del servei de bus directe Magraners-centre implica una modificació de la línia L5, on la tornada ara es realitza per avinguda Pinyana per millorar la fiabilitat de la línia, establint una freqüència de pas de 20 minuts per a una millor gestió i regularitat dels horaris de les parades.

S'ha afegit una nova parada al mercat de Balàfia per a aquells usuaris que venen de la zona de l'Arnau de Vilanova, i es preveuen noves parades en futurs canvis a l'avinguda Pinyana. A més, la línia L7 s'ha reforçat amb un autobús addicional en dies laborables per millorar el servei.

Comparteix

També t'interessarà