La Paeria visibilitza els beneficis i les garanties de contractar persones amb discapacitat

REDACCIÓ
Publicat: 
29-01-2023
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • La Paeria visibilitza els beneficis i les garanties de contractar persones amb discapacitat
    Peu de foto: 
    Ajuntament de Lleida

L’Ajuntament de Lleida ha organitzat la segona edició de les Jornades de Responsabilitat Social a Lleida, que enguany porta per títol “Empresa+ Persona amb discapacitat = Oportunitat”. L’objectiu de la mateixa és conscienciar i sensibilitzar l’empresa privada dels beneficis i les garanties de contractar una persona amb discapacitat. Alhora, pretén promoure un mercat de treball obert a totes les persones, tenint en compte la igualtat d'oportunitats, la perspectiva de gènere, l'eliminació de barreres, les mesures de conciliació, la immigració, la discriminació o la gestió de la diversitat.​

La jornada es farà en el marc de la Fira Forma Ocupa i tindrà lloc el divendres, 24 de febrer, a les 10 h., al pavelló 4 de Fira de Lleida. Es desenvoluparà sota el marc de dues conferències principals: una parlarà dels beneficis legals i administratius, a càrrec d’EADe Consultors, i l’altra, de l’experiència en primera persona de l’empresa La Fageda. Tot plegat, ha de servir per destacar la importància de la gestió de la diversitat i perquè les empreses prenguin consciència de les diferències en l’àmbit laboral.

La iniciativa s’ha impulsat a través de la Regidoria de Persones, Comunitat i Agenda 2030, de l’Institut Municipal d’Ocupació i de la Taula de treball de Responsabilitat Social del Consell Lleida Social, que està formada per entitats del tercer sector com són Fundació Aspros, Federació ALLEM, FECOM, COELL, Down Lleida, FCVS, La Torxa, UGT Lleida, CCOO Lleida, el departament de Contractació de l’Ajuntament de Lleida.

Les inscripcions estan obertes i es poden fer a través de la Seu Electrònica de la Paeria.  Per a més informació, es pot contactar amb la Regidora al 973 93 02 47 o als Punts de Suport Digital, on es pot rebre suport i acompanyament en la realització de la gestió electrònica.

Comparteix

També t'interessarà