L’alcalde Miquel Pueyo diu que Lleida té la responsabilitat de dialogar i liderar amb respecte els municipis del seu entorn

REDACCIÓ
29-09-2019
  • L’alcalde Miquel Pueyo diu que Lleida té la responsabilitat de dialogar i liderar amb respecte els municipis del seu entorn
  • L’alcalde Miquel Pueyo diu que Lleida té la responsabilitat de dialogar i liderar amb respecte els municipis del seu entorn

L’alcalde de Lleida, Miquel Pueyo, ha aprofitat la recepció als alcaldes i regidors dels ajuntaments del Segrià amb motiu del Dia de la Comarca a la Fira de Sant Miquel, per adreçar un missatge de col·laboració per part del Govern de la ciutat de Lleida, trencant susceptibilitats que podien haver-se generat en èpoques anteriors. “A vegades, Lleida ha volgut manar, més que liderar; dictar, més conversar”, ha dit a l’inici de la seva intervenció.

“Des del Govern de la Paeria, podrem ser una mica més grans que els ajuntaments del nostre entorn territorial, però tenim una responsabilitat, a més d’un compromís personal i polític, a dialogar i liderar amb respecte als municipis que compartim termes. Però el lideratge no es fa des de posicions de domini, ni de distàncies. Es fa espatlla amb espatlla. I en aquest sentit, jo sóc un alcalde com qualsevol altre dels del Segrià”, ha explicat.

Fins i tot, Miquel Pueyo ha manifestat tenir un respecte especial per aquells alcaldes i alcaldesses dels pobles més petits. “Admiro la vostra capacitat i disponibilitat a estar les 24 hores del dia al servei del vostre poble. El vostre és un exemple que els alcaldes i alcaldesses de les ciutats més grans ens hauríem d’aplicar”, ha clos.

El paer en cap ha participat en la recepció i visita als alcaldes i alcaldesses a la Fira de Sant Miquel amb motiu de la celebració del Dia de la Comarca, en la qual també han participat el president del Consell Comarcal del Segrià, David Masot; el president de la Diputació, Joan Talarn, i el president de la Cambra de Comerç, Jaume Saltó.

Abans d’iniciar-se la visita pels estands de la Fira, David Masot, com a president del Consell Comarcal, ha estat l’encarregat d’hissar la bandera del Segrià en el pal de banderes de l’entrada del recinte.  

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta