Lectura col·lectiva per conèixer el vessant assagista de Josep Vallverdú

REDACCIÓ
Publicat: 
14-11-2023
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Lectura col·lectiva per conèixer el vessant assagista de Josep Vallverdú

Periodistes i escriptors de Lleida donaran veu a una selecció d’articles de l’autor centenari, de temàtica, to i registres diversos, a “Articulant Josep Vallverdú”


La Paeria ha organitzat aquesta tarda l’acció “Articulant Josep Vallverdú” en el marc de la setmana dels Premis Literaris Lleida 2023. Enguany, amb motiu del centenari del naixement de l’autor lleidatà i del 40è aniversari del premi d’assaig, que porta el seu nom, les activitats entorn als Premis posen l’atenció en Vallverdú, sense deixar de banda el premi de poesia.

Amb la celebració de l’Any Vallverdú, pels 100 anys de l’autor lleidatà més veterà i prolífic, l’acció d’aquest dimarts posa el focus en el vessant de l’assagista en premsa, en revistes i publicacions periòdiques que ha desplegat al llarg de la seva dilatada trajectòria creativa. Destacats periodistes i escriptors de Lleida donaran veu a una selecció d’articles i col·laboracions de Josep Vallverdú, de temàtica, to i registre diversos. La lectura pública i col·lectiva comptarà amb la participació de: Marta Alòs, Ramon Badia, Joan Cal, Josep Ramon Correal, Pau Echauz, Carles Gené, Mònica Mombiela i Carme Vidal.

L’entrada és lliure i gratuïta a la sala 2 del Teatre municipal de l’Escorxador.

Comparteix

També t'interessarà