Tret de sortida del Lleida Click, la Fira Internacional del Col·leccionisme de Playmobil

REDACCIÓ
Publicat: 
06-12-2023
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Tret de sortida del Lleida Click, la Fira Internacional del Col·leccionisme de Playmobil
    Peu de foto: 
    Foto: Diputació de Lleida

Se celebra entre els dies 6 i 10 de desembre i s’espera l’assistència d’uns 5.000 visitants


Arriba a Ponent la Fira Internacional del Col·leccionisme de Playmobil. Lleida Click, que se celebra entre els dies 6 i 10 de desembre al
Mercat del Pla de Lleida
.

La fira està oberta a persones de totes les edats, tot i que es fixa especialment en famílies amb infants de 2 a 16 anys, i persones adultes, aficionades i col·leccionistes de Playmobil, que conserven un vincle emocional amb la marca. La previsió es que, en els cinc dies de fira, passin un 5.000 visitants. Les entrades costaran 3 €, excepte els menors de 3 anys.

La Fira es planteja amb la planificació de diverses activitats, com l’exposició de diorames, o sigui, grans construccions que representen fets rellevants de la història de la humanitat, escenes fantàstiques, situacions quotidianes pròpies de l'època moderna, o aspectes típics de Lleida, com activitats esportives, fires tradicionals, personatges emblemàtics o festes populars, entre d’altres. En aquest sentit, hi haurà un centenar de taules per a l’exposició de diorames de gran format.

Una de les altres activitats que tenen molt èxits és la de ‘Busca click’. L’objectiu és cercar diferents clicks que prèviament s'amaguen als diorames i els participants han d'anar assenyalant en una butlleta on es troben, complimentarla i dipositar-la a una urna, per al darrer dia procedir al sorteig.

La Fira del Col·leccionisme és també una altra de les referències de l’esdeveniment. S’ubiquen una quarantena de punts de venda de figures i complements de la marca Playmobil, en què es fan ofertes de caixes descatalogades, productes d'importació, últimes novetats, figures personalitzades o peces a granel.

L’organització també ha previst la realització de tallers d’activitats, per exemple, explicant la història de Playmobil i com aprendre a muntar i desmuntar un click; tallers pràctics; arts plàstiques utilitzant diferents tècniques artístiques: llapis de colors, pintura, ceres, o retoladors; maquillatge de fantasia, o la creació del propi diorama, tal com ha assenyalat Sílvia Caravaca.

A tot això cal sumar l’organització de jocs educatius i un concurs a Instagram, etiquetant la marca #Lleidaclick2023, @Playchi123.

Comparteix

També t'interessarà