Webinar a Lleida per donar eines a joves que vulguin emprendre com a autònoms o en cooperativa

REDACCIÓ / Lourdes Farré
Publicat: 
07-04-2024
Actualitzat: 22-04-2024 20:00
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Webinar a Lleida per donar eines a joves que vulguin emprendre com a autònoms o en cooperativa
    Peu de foto: 
    Imatge d'arxiu (Pixabay)

L’Ajuntament de Lleida, a través de Lleida Jove i Promoció de la Ciutat, en col·laboració amb Ponent Coopera, ha organitzat un webinar en línia titulat “Emprendre com autònom o en cooperativa”, amb l'objectiu de proporcionar opcions laborals i eines d'emprenedoria als joves. El webinar se celebrarà el dimecres 10 d’abril, de 12 a 13 hores, i la inscripció és gratuïta mitjançant un formulari disponible en línia.

Aquesta iniciativa ofereix una oportunitat per resoldre dubtes i obtenir informació sobre les diverses opcions empresarials futures. Està dirigida especialment a aquelles persones amb idees de negoci, emprenedors, membres d'empreses, i a tothom interessat en l'emprenedoria en general.

Durant el webinar, s'abordarà el model cooperatiu, així com les ajudes disponibles com ara FemCoop, i altres formes d'emprenedoria menys conegudes. Es presentarà el cas pràctic de Growords, una cooperativa de Serveis Lingüístics que ha transitat de treballar com a autònoms a convertir-se en cooperativa. Hi participarà un soci de Growords Serveis Lingüístics SCCL, juntament amb Marc Brugulat, tècnic de Ponent Coopera, els quals respondran a les preguntes i dubtes dels participants. La sessió serà dinamitzada per Laia Martínez, d’Ingenia Moments.

Aquesta iniciativa compta amb el suport del Departament d’Empresa i Treball, i també amb la col·laboració d'Ingenia Moments.

Ajuntament de Lleida
Comparteix

També t'interessarà