La Paeria millora el ferm en tres camins de l’Horta

REDACCIÓ
Publicat: 
29-07-2021
Actualitzat: 29-07-2021 13:47
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • La Paeria millora el ferm en tres camins de l’Horta

L’Ajuntament de Lleida està acabant els treballs per millorar el ferm de tres camins de l’Horta per afavorir la mobilitat i la seguretat en aquests entorns. El regidor de Mobilitat, Trànsit i Serveis Urbans, Joan Ramon Castro, i el regidor d’Ocupació, Responsabilitat Social i Horta, David Melé, han visitat aquest dimecres el camí de les Creus de Setó, a la partida de la Caparrella, on s’ha executat una renovació del ferm en un tram d’uns 800 metres. Les altres dues actuacions s’han fet al camí del Burot, a l’av. de Pinyana a Balàfia, i al camí de la Mina (que va des del desviament de la 230 cap al Club Natació Lleida).

Castro ha explicat que els treballs que s’han fet a la Caparrella han estat mirant la sostenibilitat del projecte, utilitzant l’asfaltat deteriorat triturant-lo, barrejant-lo i compactant-lo amb les terres per fer una base més resistent i així també garantir una evacuació més fluida de l’aigua i que no provoqui desperfectes en el ferm. El regidor ha comentat que aquesta és una actuació molt reivindicada pels veïns i veïnes de la zona, donat que era un tram que estava molt deteriorat i que era molt dificultós el trànsit de vehicles. Com ha apuntat Castro, s’ha decidit atendre aquestes necessitats, amb projectes que donessin resistència i durabilitat, i descartant actuar-hi amb pedaços i arranjaments que es fan malbé ràpid.

El nou paviment que avui s’ha visitat és el que ha requerit una inversió més elevada, 30.000 euros. En total, als tres camins, s’hi han invertit 55.000 euros i la previsió és que es vagin planificant actuacions similars en altres trams i zones de l’Horta per millorar-ne el pas i la seguretat.

Comparteix

També t'interessarà