Solsona adquireix un terreny que permetrà ampliar el cementiri

REDACCIÓ
Publicat: 
02-08-2021
Actualitzat: 02-08-2021 8:50
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Solsona adquireix un terreny que permetrà ampliar el cementiri

L’Ajuntament de Solsona disposa a partir d’avui d’una finca rústica de 3.642,70 m2 que termeneja amb el cementiri municipal a la partida de Sant Bartomeu. Aquest divendres es va firmar la compravenda pel valor de 35.000 euros després que el Ple municipal ho aprovés el dijous a la nit per unanimitat. Amb aquesta operació, tal com va explicar el regidor d’Hisenda i Serveis Funeraris, Ramon Xandri, es podrà ampliar el cementiri per la banda nord-oriental quan sigui necessari i l’Ajuntament tindrà més drets urbanístics en el moment que es desenvolupi el subsector 3 del sector F, de la Cabana del Silo.

Aquesta compra ha fet necessària una modificació de crèdit. El finançament s’aconsegueix amb 25.000 euros del Fons de contingència i 10.000 euros procedents de la rebaixa aconseguida en la partida d’inversions d’enguany per a l’ampliació i millora de la implantació de la telelectura dels comptadors d’aigua. Ramon Xandri, d’acord amb l’informe dels Serveis Tècnics municipals que valora positivament el preu de la finca, qualifica l’operació de “bona oportunitat de mercat”.

Així mateix, amb aquesta adquisició queden anul·lats els plets interposats per la propietat del terreny en relació a la urbanització de la Cabana del Silo. Precisament, tot i valorar la compra favorablement, Junts per Solsona ha trobat a faltar més explicacions sobre les negociacions prèvies que han desembocat en la resolució d’un “embolic urbanístic”, en paraules del portaveu, Marc Barbens. 

Comparteix

També t'interessarà