Onze joves han participat en el projecte CREA2 2022

REDACCIÓ
Publicat: 
23-06-2022
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Onze joves han participat en el projecte CREA2 2022
    Peu de foto: 
    Ajuntament de Lleida
  • Onze joves han participat en el projecte CREA2 2022
    Peu de foto: 
    Ajuntament de Lleida

El paer en cap, Miquel Pueyo, acompanyat del regidor de Joventut, Festes, Tradicions i Esports, Ignasi Amor, han assistit a la presentació dels prototips de souvenirs i regals institucionals realitzats en el marc del programa CREA2,un projecte bianual, impulsat per l’Ajuntament de Lleida, on joves artistes i artesans creen aquests productes per a la ciutat de Lleida i regals institucionals.

Pueyo ha felicitat totes les persones que han participat i els ha encoratjat a seguir treballant en aquestes disciplines artístiques i artesanes com la pintura, l’escultura, la fotografia, el disseny gràfic o la il·lustració. “Aquestes iniciatives, com la del projecte CREA2, que ja arriba a la seva cinquena edició, és, sens dubte, una bona manera de promoure sortides laborals en aquests àmbits”.

La iniciativa ha consistit en una formació de 25 hores a 11 joves que ha anat a càrrec de Guillem Ferran, enginyer industrial de producte i professor de les millors escoles de disseny de Barcelona, que es va iniciar al febrer i que parteix de demandes concretes d’institucions i empreses, interessades en comprar els productes resultants. Les institucions que han col·laborat aquest any son: Fundació Sorigué, Universitat de Lleida, Consorci del Turó de la Seu Vella i les àrees de Turisme, Comerç, Joventut i Alcaldia de l’Ajuntament de Lleida.

Aquesta és la cinquena edició d’aquest projecte que s’ha inclòs en la programació d’activitat de Lleida Jove per al curs 21-22.

Comparteix

També t'interessarà