Continuen les queixes per la presència de barreres arquitectòniques al Pal·las

SEGREcom
Publicat: 
12-07-2014
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Continuen les queixes per la presència de barreres arquitectòniques al Pal·las

Diversos veïns de Lleida denuncien que l'Oficina Municipal d'Atenció al Ciutadà (OMAC), situada a l'edifici Pal·las, continua tenint barreres arquitectòniques des de fa temps que impedeixen l'entrada a persones discapacitades i a cotxets de nadons. Fa més de tres mesos que es va avariar la plataforma elevadora que permetia l'accés a l'edifici i encara no s'ha reemplaçat.
Aquest fet comporta que els treballadors de l'oficina hagin d'ajudar a entrar la sala d'espera les persones que van en cadira de rodes, que s'han d'esperar a la porta fins que els puguin atendre.
Mariano Novell, un ciutadà que es dedica voluntàriament a ajudar ancians i discapacitats, es va queixar que el problema s'estigui allargant tant i va assegurar que presentarà una sol·licitud a la mateixa oficina d'atenció al ciutadà perquè arreglin l'accés. Així mateix, va lamentar que "és una vergonya que passin els mesos i no es condicioni l'entrada a un espai públic on sempre hi ha molta gent i pel qual és necessari passar per fer tràmits administratius".
D'altra banda, Novell va explicar que també ha presentat diverses sol·licituds per anivellar el terreny en algunes parades d'autobús locals i que la majoria finalment han estat reparades.

Comparteix

També t'interessarà