El Pla d'Actuació per a la Prevenció de Robatoris a l'Horta de Lleida ja està en marxa

REDACCIÓ / Pau Vilaró
Publicat: 
12-04-2024
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • El Pla d'Actuació per a la Prevenció de Robatoris a l'Horta de Lleida ja està en marxa
    Peu de foto: 
    Ajuntament de Lleida

La Unitat de Barris i Proximitat de l'Horta de Lleida de la Guàrdia Urbana ha dut a terme un total de 1.082 intervencions durant els mesos de febrer i març


La tinenta d’alcalde i regidora de Seguretat, Mobilitat i Civisme, Cristina Morón, ha informat durant la comissió informativa sobre el llançament del Pla d’Actuació per a la Prevenció de Robatoris a l’Horta de Lleida, que ha començat a implementar-se aquest dimarts. Morón ha destacat que les actuacions de la Guàrdia Urbana a la zona ja han duplicat les realitzades durant tot l'any passat, evidenciant un augment de la vigilància policial.

Durant els mesos de febrer i març, la Unitat de Barris i Proximitat de l’Horta de Lleida de la Guàrdia Urbana ha dut a terme un total de 1.082 actuacions, en comparació amb les 603 de tot l’any passat. Aquestes accions abasten diverses àrees, com trànsit, assistència, administració i seguretat.

Morón ha detallat les cinc accions concretes del pla, iniciades aquesta setmana. En primer lloc, s'estableix una planificació i patrullatge específic en funció de les dades de robatoris i incidents recents. A més, es reforçaran els controls conjunts amb els Mossos d’Esquadra, es millorarà l'explotació de les càmeres lectors de matrícules, s'introduirà la vigilància amb drons i s'incrementaran les reunions amb els veïns de les partides, passant a ser mensuals.

Morón ha conclòs reiterant la sol·licitud de més reforços policials a l’Horta de Lleida al conseller d’Interior de la Generalitat, lamentant la falta de resposta a la carta enviada per l'alcalde, Fèlix Larrosa, la setmana anterior.

Comparteix

També t'interessarà