El Lleida no aconsegueix deixar la seua porteria a zero

J.C.M.C./O.J.
Publicat: 
23-01-2018
Actualitzat: 23-01-2018 10:37
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • El Lleida no aconsegueix deixar la seua porteria a zero

El Lleida s’ha trobat un marcador advers en els dos últims partits de Lliga que ha jugat, en tots dos casos davant de rivals classificats en zona de descens. Davant del Deportivo Aragón va poder capgirar el marcador i sumar els tres punts (1-2), però diumenge, davant del Peralada, es va haver de conformar amb un empat (1-1), aconseguit en temps afegit. Però que l’equip rival marqui abans que el Lleida no és una cosa puntual aquesta temporada; de fet, ha ocorregut en la meitat dels partits disputats, en onze de 22.

El Lleida no aconsegueix deixar la seua porteria a zero. Dels 22 partits que ha jugat fins ara a la Lliga, en 15 ha encaixat almenys un gol. I d’aquests 15 partits, en 11 va ser el rival el que va marcar primer. D’aquests, només en dos partits (Cornellà i Deportivo Aragón) va aconseguir donar la volta al marcador i sumar els tres punts. Però el balanç d’aquests 11 partits és de dos victòries, quatre empats i cinc derrotes. A més a més, en les últimes sis sortides ha encaixat gols.

En vuit partits ha sigut el Lleida el que ha marcat primer i d’aquests no n’ha perdut cap: n’ha guanyat cinc i n’ha empatat tres.

D’altra banda, el club ha exigit als jugadors que no tornin a encarar-se amb els aficionats, tal com va ocórrer diumenge al Camp d’Esports al finalitzar el partit davant del Peralada. També es va comentar l’esmentat tema durant la reunió que jugadors i tècnics van mantenir abans de la sessió d’entrenament d’ahir. Algun futbolista es va queixar que havien rebut insults per part d’algun aficionat, però la postura del club és taxativa: no pot tornar a ocórrer o, en cas contrari, al jugador que s’encari amb aficionats se li aplicarà el reglament de règim intern

El club, a punt de tancar el fitxatge del lateral i del porter

El Lleida està molt a prop de tancar la incorporació d’un lateral i d’un porter, un dels quals serà de categoria sub-23. L’entitat té diverses opcions a sobre de la taula i en funció de quina sigui aquella per la qual finalment opti determinarà la categoria de l’altre fitxatge. Entre les opcions que agraden al club, tant el lateral com el porter són sub-23, però només n’incorporarà un, per la qual cosa l’altre elegit serà d’edat superior i comportarà, al seu torn, una segona sortida, que s’unirà a la de Carlos Lázaro.

Comparteix

També t'interessarà