Obres per culminar la reforma del barri antic de Salàs de Pallars

R. RAMÍREZ
Publicat: 
09-09-2018
Actualitzat: 09-09-2018 12:06
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Obres per culminar la reforma del barri antic de Salàs de Pallars

L’ajuntament de Salàs de Pallars ha tret a concurs obres per rehabilitar la major part del carrer Sant Pere, l’últim pendent en el projecte de rehabilitació del barri antic que el municipi ha dut a terme durant més d’una dècada. Els treballs tenen un pressupost de licitació de 143.000 euros i abasten aproximadament 70 metres d’aquesta via, dos terceres parts de la seua longitud. El consistori espera completar la resta del carrer a partir de l’any que ve.

Les obres al carrer Sant Pere inclouran des de renovar el clavegueram, que separarà les aigües residuals de les procedents de pluges, fins a revisar la xarxa de gas i electricitat i instal·lar a més un nou paviment. L’adjudicatari les haurà de completar en dos mesos. L’alcalde, Francesc Borrell, va indicar que la major part del pressupost anirà a càrrec de les arques municipals, mentre que 65.000 procediran d’ajuts de la Diputació. Aquesta actuació arriba després que el municipi hagi completat l’ampliació del cementiri municipal.

Trenta nínxols al cementiri i lloc per a seixanta més

Salàs de Pallars ha finalitzat aquest estiu l’ampliació del cementiri municipal amb la construcció de trenta nous nínxols i vuit columbaris per poder dipositar les cendres. 

Aquestes obres, que han suposat una inversió d’uns 125.000 euros, han habilitat també espai per a la construccióm de fins a seixanta nínxols més en el futur. Una vegada finalitzats els treballs, el consistori ha aprovat ja l’ordenança municipal que regula la concessió d’aquests nous nínxols i les taxes per cada un.

Comparteix

També t'interessarà