JOAN BOVÉ
19-11-2018
Actualitzat: 19-11-2018 10:09
  • El Balaguer cau amb estrèpit

El Balaguer va perdre a casa de forma estrepitosa davant d’un Manresa molt superior, emportant-se la pitjor golejada de la present temporada (1-6).

El matx no va poder començar pitjor per als locals ja que en el minut 7 van veure com Gabernet, a l’intentar refusar una pilota, sorprenia el seu propi porter i marcava en pròpia porta el 0-1, que trencava els esquemes de l’entrenador Jordi Belló. Malgrat el desafortunat gol encaixat, el Balaguer va aguantar bé les envestides del Manresa i fins i tot va buscar el gol de l’empat, però els visitants van estar molt ferms en defensa i no van deixar que els locals s’atansessin amb perill als voltants de la porteria defensada pel meta Busquets.

El Manresa va dominar el centre del camp i va posar a prova Alfred en el minut 22, però el porter local va estar molt encertat blocant la pilota. El Balaguer hauria pogut aconseguir l’empat a l’últim minut del primer temps, però el xut de Trota el va aturar sense problemes Busquets. Amb el resultat ajustat de 0-1 es va arribar al final del primer temps.

Després del descans, va arribar la bogeria al Municipal de la capital de la Noguera, ja que en tan sols set minuts es van veure fins a quatre gols. Noha i Joel van marcar per al Manresa en els minuts 47 i 49, respectivament, deixant el duel pràcticament sentenciant (0-3). Un minut més tard, Vendrell rematava de cap retallant distàncies, però Solernou, en el 52, no donava lloc a cap sorpresa i marcava el quart gol visitant, que enfonsava definitivament els homes de Jordi Belló (1-4). En els últim deu minuts, i davant d’un Balaguer totalment trencat, els de Belmonte van rematar la golejada amb dos gols més, el primer obra de Bellido (83’) i el segon per mitjà de Biel (89’).

Amb aquest resultat, el Balaguer es manté antepenúltim amb tan sols 9 punts en el seu haver. La pròxima jornada, l’equip dirigit per Jordi Belló visitarà un altre equip de la zona baixa, el Júpiter.

“Hi ha jugadors que no estan involucrats”

L’entrenador del Balaguer, Jordi Belló, es va mostrar contrariat amb el joc del seu equip després de la golejada encaixada a casa davant del Manresa i va declarar que “al primer temps hem aguantat bé però el gol en pròpia porta ens ha perjudicat”.