Derrota del Pardinyes en un mal partit

17-02-2019
Actualitzat: 17-02-2019 21:18
  • Derrota del Pardinyes en un mal partit

L’Ilerdauto Nissan Pardinyes va patir ahir al Barris Nord la segona derrota, davant del Castelldefels, per 68-75. Va ser un encontre en el qual els de Gerard Encuentra van sortir desconnectats des de l’inici. Durant el primer període, els lleidatans no van tenir l’encert habitual, encara que la qualitat els permetia mantenir un lleuger avantatge. La dinàmica va seguir inamovible al segon parcial, en què el rival aprofitava la permissivitat defensiva dels lleidatans per arribar al descans només un punt per sota.

Després de la represa, hi va haver una certa reacció, però de nou la falta de concentració va evitar que s’arribés a l’últim quart amb una renda suficient. I menys encara quan el Castelldefels va començar a retallar distàncies amb un parcial de 0-11 que va capgirar el marcador i li va donar el triomf. Encuentra es va mostrar decebut després del partit: “Tot el que no sigui sumar sap greu, i més a casa.”