La FCFS pagarà les llicències d'infants de famílies beneficiàries de l'ingrés mínim vital

REDACCIÓ
Publicat: 
10-06-2020
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • La FCFS pagarà les llicències d'infants de famílies beneficiàries de l'ingrés mínim vital
  • Cap nen i nena sense futsal

La Federació Catalana de Futbol Sala ha acordat subvencionar la totalitat de la llicència dels nens i nenes de les categories de base en cas que els pares o tutors siguin beneficiaris de l’ingrés mínim vital. Amb el lema ‘Cap nen i nena sense futsal’’, la campanya ha sorgit en base a l’actual situació de crisi sanitària, que per a moltes famílies està suposant un daltabaix econòmic davant del qual la FCFS no podia romandre aliena ni insensible. Per aquest motiu, la FCFS ha optat per subvencionar el 100% de la llicència a tots els nens i nenes des de la categoria prebenjamí fins a la  juvenil sempre i quan aquests puguin acreditar que els seus pares (o en el seu defecte, els seus tutors legals) són beneficiaris de l’ingrés mínim vital.

El president de la FCFS, Dani Vives, apunta que “havíem de fer el que estigués al nostre abast per tal que la pandèmia no deixés ningú sense practicar el nostre esport”, motiu pel qual han optat per prendre aquesta “mesura solidària i creiem que pionera”.

Vives ha insistit en el fet que “les federacions estem obligades a donar respostes a la nova situació que ens ha portat la Covid-19", que “toca de ple la salut i l’economia de la societat”. “Hem de ser sensibles davant d’aquesta problemàtica, no en podíem quedar al marge”, ha afegit el president, tot recordant que fa poc també van llençar la campanya ‘Tornem a fer equip!!, segons la qual es congelaven les tarifes tant pel que fa a les quotes dels clubs com a les fitxes dels jugadors, tot plegat amb l’objectiu de donar les màximes facilitats als equips davant la situació general de crisi.

Comparteix

També t'interessarà