Arriba la 6a edició del Títol d'especialització en Economia Social i Solidària de la UdL

REDACCIÓ
Publicat: 
12-09-2023
Actualitzat: 12-09-2023 5:00
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Arriba la 6a edició del Títol d'especialització en Economia Social i Solidària de la UdL
    Peu de foto: 
    Ponent Coopera

El Títol d’especialització en Economia Social i Solidària homologat per la Universitat de Lleida arriba a la seva 6a edició, consolidant així aquesta proposta formativa impulsada i coordinada conjuntament des de la universitat i l'ateneu cooperatiu.

El curs manté l’estructura acadèmica i d’activitats dels anys anteriors, però fent un esforç especial per a aprofundir en temàtiques i debats claus en l’Economia Social i Solidària com el capitalisme i les crisis, la fiscalitat de les cooperatives, l’economia feminista, l'emergència climàtica o les polítiques públiques de promoció de l'ESS.

El Títol d’especialització està pensat per a un públic interessat en saber-ne més sobre economia social i solidària com per exemple les persones que ja participen de manera activa en cooperatives o entitats de l'ESS; els professionals d'administracions públiques locals o altres institucions que treballen en àmbits com processos d'intervenció comunitària, promoció de l'ocupació o l'impuls econòmic del territori; i els estudiants i graduats/des universitaris que busquen una especialització.

El curs consta de 17 sessions teòriques on es profunditzarà en els elements claus de l’Economia Social i Solidària aportant un marc teòric sobre la temàtica a abordar, teoria aplicada per tal de tenir eines per transformar el nostre entorn i visibilitzar experiències reeixides que treballin per la transformació socioeconòmica.

A més, es realitzaran tres sessions presencials que serviran, per una banda, per visitar projectes actius i referents del nostre territori; per altra banda, crear espais de coneixença i compartir recursos entre les persones participants del curs.

El curs també consta d’un treball d’aprofundiment que les alumnes hauran de realitzar fora de l’aula i que serà presentat en les últimes tres sessions del curs.

Les inscripcions són obertes fins el 27 d'octubre i es poden fer a la web de Ponent Coopera.

Ponent Coopera
Comparteix

També t'interessarà