Lleida viu la 5a Fira de l’Economia Social i Solidària

REDACCIÓ
Publicat: 
17-04-2023
Actualitzat: 17-04-2023 13:20
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Lleida viu la 5a Fira de l’Economia Social i Solidària
    Peu de foto: 
    Ponent Coopera

Lleida es va omplir aquest dissabte de prop de 40 expositores entre cooperatives i entitats de l’Economia Social i Solidària en el marc de la 5a edició de la Ponent FEST. Durant tot el dia, la Plaça de la Catedral i el Pati de les Comèdies van acollir els paradistes, les xerrades, els espectacles i el públic amb famílies i visitants vinguts d’arreu.
 
Per part de l’organització es fa un balanç molt positiu per tota la feina feta i haver aconseguit convertir-se novament en un dels esdeveniments clau del panorama cooperatiu i solidari al territori de Ponent. Paradistes i organitzadors han destacat la varietat d'activitats i l'afluència de públic que va omplir la plaça de la Catedral de Lleida.
 
Entre els gairebé 40 projectes expositors de la fira, les propostes van ser molt variades. Des de projectes d’habitatge o alimentació a projectes de cultura i oci, tèxtils, de consum energètic, d’educació, de tecnologia, de serveis a persones i empreses, i de cures i salut.
 
A banda de la mostra d’entitats, la fira també va comptar amb un programa de xerrades i espectacles teatrals i musicals. Al llarg de tot el dia es van realitzar les “ruess”, unes taules rodones d’experiències en les quals es va parlar de la cooperativa i la comunitat, el cooperativisme basc i la cultura comunitària.
 
La part més lúdica de la jornada va anar a càrrec de les companyies de teatre, Sound de Secà i Campi Qui Pugui que van oferir els seus espectacles per a tots els públics sorprenent a tothom i creant bon ambient davant la Catedral. També es va comptar amb una actuació dels Combos de l’Escola Jove de l’Orfeó Lleidatà i com a cloenda de la fira, Kelly Isaiah, cantant del grup de música Koers, va oferir un concert amb algunes de les seves cançons més conegudes i versions d’altres grups posant punt i final a una 5a Ponent FEST molt satisfactòria.

Comparteix

També t'interessarà