Consells per tenir cura de les nostres mascotes durant la tardor

REDACCIÓ
Publicat: 
07-11-2019
Actualitzat: 07-11-2019 10:17
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Consells per tenir cura de les mascotes durant la tardor

Més enllà de la mena de mascota amb la qual convisquis, has de saber que la tardor afecta a totes. Com a bons amants dels animals que som, hem d'estar ben assessorats sobre quines són les cures que la nostra mascota necessita per passar saludablement la tardor. A continuació, us aportem uns quants consells que necessiteu saber per a la cura de mascotes a la tardor.

Gossos

La llum és menys intensa i el nostre gos es prepara per a l'hivern. El seu pèl serà més fort per a protegir-lo del fred hivern, així que comença la seva muda. Hem de raspallar-ho més sovint. Amb el comiat de la calor, donem la benvinguda al fred i, amb aquest, arriben les baixades de defenses. Les nostres mascotes estan més exposades als virus, els bacteris i la, ja coneguda per tots, leishmaniosi. No t'oblidis dels paràsits, que sempre estan a l'aguait!

Gats

Igual que succeeix amb els nostres gossos, el pelatge del gat muda per a tenir un més fort i preparat per al fred hivern. Hem d'estar molt alerta i, almenys, un parell de vegades al dia raspallar-lo per a ajudar al fet que elimini el pèl mort. Comtpe amb la traqueobronquitis, molt típica en aquesta època de l'any. Tot i que és tractable, si no es detecta a temps ni es realitzen certes cures, pot arribar a ser greu.

Rosegadors

Comencen a passar per un estat que anomenem *semihibernación, tenen menys apetit i estan més endormiscats. T'aconsellem que acudeixis una revisió per a assegurar la salut de la teva mascota.

Ocells

És l'època de donar-los una bona dosi de vitamines, amb l'objectiu de reforçar el seu sistema immunològic i aportar-los més vitalitat. Si encara vols saber més sobre la cura de les mascotes a la tardor, no dubtis a contactar amb nosaltres: estarem encantats de donar-te més informació.


Especialistes de V3 Equip Veterinari
Comparteix

També t'interessarà