El Festival OJC - Patrimoni encara la seva recta final amb Festino Barroco

REDACCIÓ
Publicat: 
23-07-2023
Actualitzat: 23-07-2023 5:00
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • El Festival OJC - Patrimoni encara la seva recta final amb Festino Barroco
    Peu de foto: 
    Orquestra Simfònica Julià Carbonell de les Terres de Lleida

El Festival OJC - Patrimoni encara la seva recta final amb el tercer i penúltim concert de la seva programació. Aquest diumenge, 23 de juliol serà el torn de Santa Eulàlia d’Erill la Vall i el gruo Festino Barroco. Aquest trio està format per Fedrà Borràs, flauta travessera; Xesco Grau, flauta travessera; i Ramon Aragall, fagot; i interpretaran obres de Bach, Haydn i Pla.ç

La setmana següent clourà el cicle de concerts d’aquesta tercera edició el Quartet Gresol que actuarà a la Nativitat de Durro. Aquest quartet interpretarà obres de Mozart i està format per Enric Ribalta, flauta; Joan Espina, violí; Fèlix Gallego, viola; i Mariona Tuset, violoncel.
Aquest certamen vol posar de rellevància dos tresors culturals que hi ha a les terres lleidatanes: “El romànic i l’Orquestra Simfònica Julià Carbonell de les Terres de Lleida-OJC”. Dos tresors que, tal com comenta Alfons Reverté, director de l’OJC, “es donen la mà per posar mútuament en relleu aquests dos grans valors culturals”.

Aquest festival de concerts és una iniciativa de l’Orquestra Simfònica Julià Carbonell de les Terres de Lleida amb el Centre del Romànic de la Vall de Boí i rep l’impuls de la Diputació de Lleida.

Comparteix

També t'interessarà