La Marea Lila trau el feminisme al carrer per celebrar el #8M i reivindicar la vaga de dones

REDACCIÓ
08-03-2018
  • La Marea Lila trau el feminisme al carrer per celebrar el #8M i reivindicar la vaga de dones
  • La Marea Lila trau el feminisme al carrer per celebrar el #8M i reivindicar la vaga de dones

El feminisme ha sortit al carrer més que mai amb centenars de persones omplint la plaça Sant Joan en un matí d'activitats organitzades per la Marea Lila de Lleida. Ha començat amb piquets al llarg de l'Eix Comercial reivindicant la vaga feminista que hi ha convocada durant la jornada a 170 països del món. A partir de les 12h, l'activitat ha estat més multitudinària amb tallers de pancartes per la manifestació convocada aquesta tarda a les 18h i també performance teatrals. Han estat sobretot joves estudiants les que han omplert la plaça amb pancartes on es podia llegir "Ni submisses ni passives, feministes combatives" o "Les estudiants amb el feminisme". No obstant, el col·lectiu Marea Lila ha aplegat dones de totes les edats en un matí de reivindicació amb un to festiu.

El Postureig Lleida no s'ha volgut perdre la festa amb la nova "postuxapa" feta per a l'Associació Lika titulada "I love Ansèrio".

El colofó a la jornada el posarà la manifestació que es preveu massiva. Està convocada a les 18h a la plaça Ricard Viñes i acabarà amb la lectura d'un manifest i un concert a la plaça Sant Joan.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Recuperaries la salutació amb dos petons?