L'Audiència de Lleida confirma les condemnes de presó pels 3 acusats d'irrompre a la seu del PSC en suport a Hasél el 2018

REDACCIÓ
Publicat: 
20-02-2024
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  •  L'Audiència de Lleida confirma les condemnes de presó pels 3 acusats d'irrompre a la seu del PSC en suport a Hasél el 2018
    Peu de foto: 
    Imatge d'arxiu

L'Audiència de Lleida ha ratificat la sentència del Jutjat Penal 2, confirmant la condemna de 4 mesos de presó per a dos homes i 3 mesos per a una dona, acusats d'un delicte de coaccions. Els fets es remunten a l'octubre de 2018, quan els acusats van accedir a la seu del PSC a Lleida per penjar-hi una pancarta a favor de la llibertat del raper Pablo Hasél.

Després de ser condemnat pel Jutjat Penal, els acusats van presentar un recurs d'apel·lació davant l'Audiència. No obstant això, aquesta instància ha desestimat el recurs, argumentant que els processats van exhibir una "conducta violenta i intimidatòria" durant la seva acció reivindicativa a la seu dels socialistes. L'Audiència ha considerat que aquest comportament "encaixa plenament" amb el delicte de coaccions.

La sentència també estableix la suspensió de la pena de presó per un període de dos anys. Amb aquesta decisió, es ratifica la posició de les autoritats judicials en relació amb l'incident al PSC de Lleida vinculat al suport al raper Pablo Hasél.

Comparteix

També t'interessarà