⏯️ L'Espai Orfeó estrena el cicle de concerts acústics amb Daniel Lumbreras

REDACCIÓ
07-10-2021
  • ⏯️ L'Espai Orfeó estrena el cicle de concerts acústics amb Daniel Lumbreras
  • ⏯️ L'Espai Orfeó estrena el cicle de concerts acústics amb Daniel Lumbreras

L’Espai Orfeó acollirà novament el cicle de concerts acústics de petit format, amb QUATRE ACTUACIONS amb noms tan destacats com Daniel Lumbreras (9 d’octubre), que presentarà les cançons del seu nou disc ‘Cinematic’, inspirat en el cinema que aquest va visionar durant els mesos de confinament. “Cinematic” és, per tant, un viatge sonor originat en un itinerari cinematogràfic (LLEIDA.COM et regala una entrada doble per gaudir-ne de franc!).

Sandra Monfort (6 de novembre), la compositora, guitarrista i cantant de Pedreguer presentarà el seu disc debut, que cavalca entre la música tradicional, l’avantguarda i l’electrònica, i en el qual trobarem tints de la música clàssica, del flamenc, de la música d’arrel i del pop. 

Joan Masdéu (20 de novembre), cantant del grup que es va dissoldre fa deu anys, Whiskyn's, revisarà per primer cop les millors cançons de la banda incorporades al seu nou disc 'La Flor del Panical'. 

Rebeca Jiménez (27 de novembre), amb més de 10 anys de trajectòria en solitari, 4 discs a l’esquena i un viatge musical a través del Pop-Rock passant pel Soul fins arribar a les “rancheras” amb una veu impressionant, Rebeca ens presentarà el seu #RockRanchero.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta