MónNatura Pirineus reobre per Carnestoltes amb noves activitats per gaudir de l’entorn

REDACCIÓ
Publicat: 
01-02-2024
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • MónNatura Pirineus reobre per Carnestoltes amb noves activitats per gaudir de l’entorn
    Peu de foto: 
    MónNatura Pirineus

MónNatura Pirineus, l’equipament que la Fundació Catalunya La Pedrera té a les Planes de Son, a les Valls d’Àneu (Pallars Sobirà), reobre aquest divendres 9 de febrer, coincidint amb la festivitat de Carnestoltes

El centre enceta aquesta vint-i-dosena temporada amb una gran varietat d’activitats i estades per a tota la família i presenta una programació tematitzada on s’aprofundirà en l’astronomia amb la nebulosa d’Orió, en el desgel de primavera, en la brama del cérvol o en la tronca de Nadal.

També durant tot l’any es pot gaudir de la visita autoguiada per l’entorn on el protagonista és el gat salvatge. Mentre se segueix el camí del gat salvatge es descobreixen altres animals que viuen als Pirineus, plantes que li agraden i els seus llocs preferits per descansar i alimentar-se.

Aquestes activitats s’engloben en una tasca d’educació ambiental permanent que realitza el centre. 

MónNatura Pirineus es consolida com l’equipament de referència per conèixer els Pirineus. Des de la seva obertura l’any 2002 han passat pel centre més de 220.000 persones que han gaudit dels tallers, activitats i de les estades programades. 

Comparteix

També t'interessarà