El lleidatà Jaume Gaya obre el cap de setmana l'Europeu júnior a Itàlia

REDACCIÓ
Publicat: 
12-04-2019
Actualitzat: 12-04-2019 11:04
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • El lleidatà Jaume Gaya obre el cap de setmana l'Europeu júnior a Itàlia

Els integrants de l’equip Suzuki Grau Racing ja són a la localitat italiana d’Ottobiano per afrontar la primera cita del Campionat d’Europa de Supermoto, entre ells el jove lleidatà Jaume Gaya. El pilot de l’Albi, de només 17 anys, ja ha demostrat estar a un excel·lent nivell a l’Estatal i ara intentarà fer-se amb els rivals més ràpids del món. La campanya anterior ja va participar en les proves de Polònia, Grècia i Itàlia i va formar part de la selecció espanyola en el Supermoto de les Nacions. Aquest any participarà en la categoria júnior, que també puntuarà per a la general escratx.

L’equip el completen tres pilots més. Daniel Guzmán, colombià de 22 anys que ja ha estat campió d’Espanya i que ara fa el salt al panorama internacional; i els brasilers Pedro Rehn i Marcelo Silvero, que arriben per mostrar la seua velocitat sobre una moto molt competitiva. Els tres participaran en la classe Lites.

El lleidatà Àngel Grau, team mànager de Suzuki Grau Racing, explica que “estem treballant molt aquesta pretemporada. Hem fet un pas endavant en l’evolució de les motos i els quatre pilots estan molt preparats per afrontar una nova temporada en la qual estem molt il·lusionats”.

Comparteix

També t'interessarà